Ακόμη ένα review του νέου Subaru WRX STI

Σχετικά άρθρα

286000

Ακόμη ένα review του νέου Subaru WRX STI, αυτή τη φορά από το CarThrottle και για ακόμη μια φορά το αυτοκίνητο επαινείται για τη άριστη οδική συμπεριφορά του, για τη δύναμη του και για το πως αυτή περνά στον δρόμο.

Στην Ελλάδα το WRX STΙ ξεκινά από τις 48.900 ευρώ και να θυμίσω πως το αυτοκίνητο φορά έναν υπερτροφοδοτούμενο, boxer κινητήρα 2.5 λίτρων (EJ25) που αποδίδει 305 ίππους στις 6.000 σ.α.λ. και 393 Nm ροπής στις 4.000 σ.α.λ. Ο κινητήρας, συνδυάζεται αποκλειστικά με ένα ειδικό, ενισχυμένο 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και την κλασική για την εταιρία και το μοντέλο ειδικότερα, τετρακίνηση.

Το 2015 WRX ST εφοδιάζεται με το Multi-Mode Driver Controlled Center Differential  AWD  που χρησιμοποιεί πλανητικού τύπου κεντρικό διαφορικό, ελικοειδές LSD για τον εμπρός άξονα και Torsen διαφορικό για τον πίσω. Για πρώτη φορά, το STI εφοδιάζεται και με Active Torque Vectoring, ένα σύστημα που μπορεί να φρενάρει λίγο τον εσωτερικό εμπρός τροχό για να εξαλείψει (ή τουλάχιστον να μετριάσει) την υποστροφή. Η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 264 χλμ/ώρα. Περισσότερες λεπτομέρειες γι΄αυτό μπορείς να βρεις εδώ, ενώ αναλυτικά τις τιμές όλων των μοντέλων της Subaru στη Χώρα μας μπορείς να τις βρεις εδώ.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Subaru καταργεί το Legacy στις ΗΠΑ

Η Subaru Αμερικής έκανε γνωστό πως θα ολοκληρώσει την παραγωγή του Legacy την άνοιξη του 2025, όταν και θα φτάσει στο τέλος του MY2025...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...