Η Suzuki ετοιμάζει έξι νέα μοντέλα μέχρι το 2017

Σχετικά άρθρα

Suzuki Vitara live in Paris 1

H Suzuki έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει έξι νέα μοντέλα, αναβαθμίζοντας ουσιαστικά όλη τη γκάμα της, αρχής γενομένης από το πρόσφατα παρουσιασμένο Celerio μέχρι το 2017.

Η στρατηγική αυτή έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και τρία χρόνια, με τις πωλήσεις της στην Ευρωπαϊκή ήπειρο να έχουν πάρει την ανιούσα. Μετά το μικρό της αυτοκίνητο πόλης, θα ακολουθήσει το ολοκαίνουριο Vitara, στην τάχιστα αναπτυσσόμενη SUV κατηγορία του B-segment.

Ο Dale Wyatt, επικεφαλής πωλήσεων και marketing της Suzuki Βρετανίας, δήλωσε χαρακτηριστικά:

Θα παρουσιάσουμε δύο νέα αυτοκίνητα τα επόμενα τρία χρόνια και θα επικεντρωθούμε στις κατηγορίες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Μέχρι το 2017 θέλουμε να έχουμε στη γκάμα μας δύο αυτοκίνητα στο A-segment, 2 αυτοκίνητα στο Β-segment, και δύο μικρά SUV, όλα τους νέα μοντέλα.

Το συγκεκριμένο πλάνο, σύμφωνα με τον Wyatt, είναι να έχουν ένα “πολύ λογικό” και ένα ακόμα κομψό μοντέλο, με απήχηση στον νέο κόσμο σε κάθε μία από τις τρεις κατηγορίες. Το πρώτο από τα έξι αυτοκίνητα είναι ο Celerio και θα κυκλοφορήσει τον επόμενο Φεβρουάριο. Το νέο Vitara θα μπει στους εκθεσιακούς χώρους από τον ερχόμενο Απρίλιο, όντας το πιο κομψό σε σύγκριση με πιο ορθολογικό S-Cross. Τον επόμενο χρόνο θα παρουσιαστεί ένα νέο μοντέλο στη κατηγορία Β που θα συμπληρώνει το επιτυχημένο επιτυχής Swift, μαζί με άλλο ένα μοντέλο για το A-segment, πιθανώς με δυνατότητα τετρακίνησης.

Suzuki Celerio

Το Swift που μετράει ήδη έξι χρόνια στην αγορά, είναι πιθανό να αντικατασταθεί το 2016, και η Suzuki πιστεύεται ότι σχεδιάζει μια πιο “καυτή”, γρήγορη και δυνατή έκδοση από το υπάρχον Swift Sport για το 2017.

Η ανανεωμένη γενιά του Jimny έχει, επίσης, προγραμματιστεί για το 2017, με το μοντέλο πιθανότατα να χάσει τον old-school σχεδιασμό του, το κατ’επιλογή από τον οδηγό σύστημα τετρακίνησης με ένα νέο παρόμοιο του Vitara, αλλά θα παραμείνει αρκετά ελαφρύ, με compact διαστάσεις και ευθείες γραμμές, που ήταν πάντα η βάση της επιτυχίας του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

To νέο Suzuki Swift ήρθε στην Ελλάδα [Τιμές]

Η τέταρτη γενιά του ιαπωνικού μοντέλου βρίσκεται στη χώρα μας και είναι ήδη διαθέσιμο, με την εισαγωγική εταιρία να ανακοινώνει σήμερα τις τιμές του...

Ανακαλούνται 405 Suzuki Vitara και S-Cross στην Ελλάδα

Η Suzuki ανακαλεί 405 Vitara και SX4 S-Cross στην Ελλάδα με αριθμούς πλαισίων από TSMLYEH1S00C90695 έως TSMJYAD2S00B31114 επειδή ενδέχεται ο σωλήνας του πίσω αριστερού...

H Maruti Suzuki ετοιμάζει ηλεκτρικό πολυμορφικό

H Maruti Suzuki εργάζεται για την επέκταση της γκάμας της, έχοντας στα σκαριά έως και οκτώ ολοκαίνουργια μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων τριών αμιγώς ηλεκτρικών. Ένα από...

Ανάκληση για 4.878 Suzuki Vitara και SX4 S-Cross

Η Suzuki προχωρά στην ανάκληση 4.878 Vitara και SX4 S-Cross, που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2015 και 2022, επειδή το σωληνάκι του πίσω αριστερού φρένου μπορεί...
Autoblog.gr