Η πολυτελής ζωή των Clarkson, Hammond και May

Σχετικά άρθρα

top-gear-presenters-richard-hammond-james-may-and-jeremy-clarkson-pic-pa-730910547

Οι τρεις “βασιλιάδες” του Top Gear, ο Jeremy Clarkson, ο Richard Hammond και ο James May, έχουν αξία που φτάνει τα 70 εκατ. δολάρια, και έτσι με τα λεφτά που βγάζουν κάθε χρόνο μπορούν να ζουν μέσα στη πολυτέλεια, έχοντας στη κατοχή τους επαύλεις, ελικόπτερα, ιδιωτικά αεροπλάνα και φυσικά πολλά γρήγορα και ακριβά αυτοκίνητα.

Υπήρχαν φήμες εδώ και καιρό πως το BBC σκέφτεται σοβαρά να απολύσει τον Clarkson λόγω των συνεχών προβλημάτων που δημιουργεί, αλλά όταν του προσφέρει νέο συμβόλαιο αξίας 15 εκατ. ευρώ για την επέκταση της συνεργασίας τους με το Top Gear, το μόνο σίγουρο είναι πως για πολύ καιρό ακόμη, ο Jezza και η παρέα του θα παρουσιάζουν τη καλύτερη εκπομπή αυτοκινήτου του κόσμου. Με άρθρο της η βρετανική Daily Mail αποκαλύπτει τα οικονομικά μυστικά των τριών Βρετανών παρουσιαστών.

top-gear-richard-hammond-jeremy-clarkson-james-may

Ο Jeremy Clarkson αξίζει 30 εκατ. λίρες (37,71 εκατ. ευρώ). Ο 54-χρονος παίρνει κάθε χρόνο κοντά στο 1,5 εκατ. λίρες (1,88 εκατ. ευρώ) ως παρουσιαστής από το BBC, παίρνει αρκετά χρήματα από διάφορες εφημερίδες που γράφει, από βιβλία, από DVD και φυσικά από τα δικαιώματα του Top Gear. Το 2012 πούλησε μέρος των δικαιωμάτων του Top Gear στο BBC έναντι του ποσού των 13 εκατ. λιρών (€16,35 εκατ), με τον Clarkson να μένει σε μια έπαυλη αξίας 2 εκατ. λιρών (2,5 εκατ. ευρώ) κοντά στο Chipping Norton στο Oxforshire. Έχει επίσης ένα φάρο στο Isle of Man αξίας 1,5 εκατ. λιρών (1,89 εκατ. ευρώ) που το έχει μετατρέψει σε εξοχική κατοικία, ενώ διαθέτει και ένα σπίτι στη περιοχή Fitzrovia του Λονδίνου. Τι αυτοκίνητα οδηγεί ο Jezza; Μια Lamborghini Gallardo Spyder, ένα Ford GT, μια Ferrari F355 και μια 458 Spider, μια Mercedes-Benz SL55 AMG, μια E-Class και μια CLK AMG, μια Jaguar XJR, ένα Toyota Land Cruiser, ένα Volvo XC90 και ένα Land Rover Defender.

Ο Richard Hammond αξίζει 15 εκατ. λίρες (18,85 εκατ. ευρώ), παίρνοντας σε κάθε σεζόν του Top Gear 500.000 λίρες (630.000 ευρώ). Γράφει βιβλία, συμμετέχει σε εφημερίδες, παρουσιάζει παιδικά τηλεοπτικά προγράμματα και πήρε 750.000 λίρες (943.000 ευρώ) από τη διαφήμιση των super market Morrisons. O 44-χρονος μένει σε ένα κάστρο στο Herefordshire που βρίσκεται μέσα σε μια έκταση 20 στρεμμάτων, αλλά επειδή το ελικόπτερο του ενοχλούσε τον γείτονα, αγόρασε και μια έκταση 11 στρεμμάτων δίπλα από το δικό του σπίτι. Στο γκαράζ του βρίσκεται μια Porsche 911 GTS, ένα Morgan, δύο Land Rovers, ένα Opel Kadett του 1965, ένα VW Type 3 Campervan, ένα Dodge Challenger, καθώς και 28 μοτοσυκλέτες.

richard-hammond-jeremy-clarkson-james-may-richard-hammond-jeremy-charles-robert-clarkson

Ο James May αξίζει 10 εκατ. λίρες (12,57 εκατ. ευρώ), και για κάθε σεζόν του Top Gear, παίρνει και αυτός 500.000 λίρες (630.000 ευρώ). Έχει γράψει πολλά βιβλία, έχει παρουσιάσει διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα εκτός του Top Gear και έχει πάρει 250.000 λίρες (315.000 ευρώ) για να διαφημίσει τη μπύρα Pride. Το σπίτι του βρίσκεται στο δυτικό Λονδίνο και κοστίζει 2 εκατ. λίρες (2,5 εκατ. ευρώ). Διαθέτει μεγάλο γκαράζ όπου έχει παρκαρισμένα μια Porsche 911, μια Rolls-Royce, μια Ferrari 458, ένα BMW i3, 6 μοτοσυκλέτες, ένα πτυσσόμενο ποδήλατο, ένα Fiat Panda και ακόμη 2 αυτοκίνητα, ενώ παλιότερα είχε μια ασημί Ferrari F430.

ΠηγήDaily Mail

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...