Ο John Elkann λέει ότι δεν κινδυνεύει η θέση του CEO της Ferrari, προς το παρόν

Σχετικά άρθρα

Ferrari General Manager Felisa gestures during an exclusive interview at the Reuters Auto Summit in Frankfurt

Μετά το κυκεώνα αλλαγών που πραγματοποιήθηκε στη Ferrari το περασμένο δίμηνο, τα πράγματα φαίνεται να επανέρχονται σε φυσιολογική ροή. Έτσι, μετά την αποχώρηση του Luca di Montezemolo από πρόεδρο της ιταλικής εταιρίας, με τη θέση του να παίρνει ο CEO της FCA Sergio Marchionne, καθώς και την απόσχιση της εταιρίας από το group, πολλές ήταν οι φήμες να συνεχίσουν οι αλλαγές στo διοικητικό προσωπικό.

Όμως, ο John Elkann τις διέψευσε, τουλάχιστον όσον αφορά τον Διευθύνων Σύμβουλος της ιταλικής εταιρίας, Amedeo Felisa, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στη θέση του CEO

Αυτό σημαίνει ότι, μέχρι το FCA να διαχωριστεί από τη Ferrari, η θέση του Felisa είναι ασφαλές.

Ο Felisa είναι γεννημένος το 1946, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Μιλάνου με πτυχίο μηχανολογίας, για να προσληφθεί από την Alfa Romeo το 1972 και μετέπειτα το 1987 διορίστηκε επικεφαλής ανάπτυξης των προϊόντων της εταιρείας. Τρία χρόνια αργότερα μετακινήθηκε στην Ferrari, όπου είχε διάφορες υψηλόβαθμες θέσεις, μέχρι να γίνει General Manager το 2006 και τέλος CEO το 2008.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ferrari: Δημιουργία ερευνητικού κέντρου για την ανάπτυξη μπαταριών

Η Ferrari εγκαινίασε ένα νέο ερευνητικό κέντρο ηλεκτροχημείας στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, καθώς ετοιμάζεται να παράγει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό supercar μέχρι τα τέλη...

Touring Arese RH95 Vento D’Oro

Η Carrozzeria Touring Superleggera βγάζει στην αγορά μια ειδική έκδοση του Arese RH95, την Vento D’Oro, με το αυτοκίνητο να πρόκειται για μια Ferrari...