Δοκιμές στη Super Formula θα κάνει ο Kobayashi

Σχετικά άρθρα

Kamui Kobayashi

Η συμμετοχή της Caterham στο πρωτάθλημα δε θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη παρόλο που η FIA έχει δώσει άδεια σε ομάδες που δεν έχουν την δυνατότητα να κατασκευάσουν νέα μονοθέσια, ν’ αγωνιστούν το 2015 με τα μονοθέσια του 2014. Έτσι, οι οδηγοί της Caterham δεν μπορούν να περιμένουν τη μαλαισιανή ομάδα για την τελική της απόφαση, και ο Kamui Kobayashi εξετάζει από τώρα στις αγωνιστικές του επιλογές για τη νέα σεζόν.

Ο Ιάπωνας θα βρεθεί μέσα σ’ ένα μονοθέσιο Super Formula -την διασημότερη κατηγορία μηχανοκίνητου αθλητισμού με μονοθέσια στην Ιαπωνία- το οποίο θα έχει κινητήρα της Toyota -κατασκευαστής μονοθεσίων είναι η Dallara, με τους κινητήρες να έρχονται από τις Toyota και Honda-.

Η δοκιμή θα πραγματοποιηθεί στις 10 και 11 Δεκεμβρίου, στο Okayama Circuit, αλλά ο Kobayashi αρνείται να πει οτιδήποτε για το μέλλον του.

Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα για το 2015 ακόμα, αλλά είμαι χαρούμενος που θα έχω αυτή την ευκαιρία. Άκουσα ότι η SF14 ήταν ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο κι έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έκανα δοκιμές σε κάποια ιαπωνική πίστα. Έτσι, σίγουρα θ’ απολαύσω αυτές τις δύο ημέρες.

ΠηγήESPN F1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα