Υψηλούς στόχους έχει ο Felipe Massa για το 2015

Σχετικά άρθρα

_W2Q0479

Ποιος πίστευε πέρυσι τέτοια εποχή, πως ο “τελειωμένος” Felipe Massa θα έκανε μια από τις καλύτερες σεζόν των τελευταίων χρόνων της καριέρας του, την στιγμή μάλιστα που μετακινήθηκε στην Williams από τη Ferrari; Όμως, ο Βραζιλιάνος έδειξε να αναγεννήθηκε μέσα στην πολύ δυνατή FW36, κλείνοντας εντυπωσιακά το πρωτάθλημα. Έτσι, φαίνεται πως του έχει ανοίξει για τα καλά η όρεξη για τη νέα σεζόν.

Πολλά πράγματα συνέβησαν στην πρώτη φάση της σεζόν, που μου στοίχησαν πολλά καλά αποτελέσματα. Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν με τον τρόπο που θα θέλαμε, αλλά καταλήξαμε με ένα σούπερ-ανταγωνιστικό μονοθέσιο.

Είμαι χαρούμενος με το δεύτερο μέρος του πρωταθλήματος και πολύ ενθουσιασμένος για το 2015. Νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη χρονιά, ένα πιο ανταγωνιστικό μονοθέσιο, και θα μπορέσουμε να παλέψουμε για νίκες και το πρωτάθλημα. Ήδη πάλεψα για τη νίκη στον τελευταίο αγώνα (Abu Dhabi) και ελπίζω ότι μπορούμε να φτάσουμε στο Interlagos και το Abu Dhabi του χρόνου, με μια ευκαιρία για το πρωτάθλημα.

Οι προσδοκίες μας είναι υψηλές. Έχουμε κανονισμούς που δεν αλλάζουν πολύ, έτσι νομίζω ότι οι περισσότερες από τις ομάδες που είχαν ένα ανταγωνιστικό αυτοκίνητο (το 2014) δεν θα έχουν μεγάλες αλλαγές. Όμως, είναι πάντα ένα νέο αυτοκίνητο, μια νέα χρονιά.

Στους 7 τελευταίους αγώνες της χρονιάς, ο Massa ήταν ο πιλότος που μάζεψε τους περισσότερους βαθμούς, πίσω από το δίδυμο της Mercedes φυσικά, και παρότι αντιμετώπισε μηχανικά προβλήματα στη Ρωσία, μάζεψε 76 βαθμούς, ανεβαίνοντας 3 φορές στο βάθρο των νικητών.

[Photo Copyrights: LAT Photographic/Williams F1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr