Hulkenberg: Θα έρθει κάποτε το μεγάλο βήμα

Σχετικά άρθρα

Motor Racing - Formula One World Championship - Brazilian Grand Prix - Practice Day - Sao Paulo, Brazil

Η αδικία, ως ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει σχεδόν παντού στον κόσμο, βρίσκεται και στη Formula 1. Ένας από τους πιο αδικημένους οδηγούς -αν όχι ο πιο αδικημένος- είναι ο Nico Hulkenberg, ο οποίος ακόμα δεν έχει γευτεί τη χαρά της μεγάλης ομάδας, παρόλο που ο συμπαθής Γερμανός μάς έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του στις πίστες και φυσικά ποιος μπορεί να ξεχάσει τις σκληρές μάχες που έχει δώσει με τον Fernando Alonso, δείχνοντας ξανά και ξανά ότι αξίζει κάτι πολύ καλύτερο.

Ο 27χρονος θα συνεχίσει να οδηγεί και το 2015 για τη Force India, με την ινδική ομάδα να μην μπορεί να χαρακτηριστεί ως «μεγάλη». Ο ίδιος γνωρίζει φυσικά τις ικανότητές του και τη γνώμη του κόσμου γι’ αυτόν, μα θεωρεί πως κάποτε θα έρθει η ευκαιρία που ζητά.

Κάθε οδηγός θέλει να είναι σ’ ένα κορυφαίο μονοθέσιο και να κερδίζει νίκες και πρωταθλήματα. Δεν είναι διαφορετικό για ‘μένα. Έτσι, από αυτή την άποψη, είσαι ανυπόμονος και θέλεις να πας εκεί. Για ‘μένα, είναι απογοητευτικό, αλλά έτσι είναι οι αγώνες. Θα συνεχίσω, όμως, να δουλεύω σκληρά εδώ και είμαι βέβαιος πως μια μέρα αυτή η ευκαιρία θα έρθει.

Προφανώς, πάντα έχεις ανοιχτά τα μάτια και τ’ αφτιά σου για το τι συμβαίνει στην αγορά, αλλά είναι καλό να επιβεβαιώσεις τα σχέδιά σου για να καθαρίσει το μυαλό σου και ν’ ασχοληθείς με τα σημαντικά πράγματα, τους αγώνες. Για ‘μένα, ήταν μια καλή επιλογή (η Force India) και την πήρα.

Παρόλο που η ινδική ομάδα ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν στην ίδια θέση με πέρυσι (6η), η ανταγωνιστικότητά της ήταν φανερά βελτιωμένη, αποτελώντας δύσκολο αντίπαλο για τη McLaren ή για άλλες κορυφαίες θεωρητικά ομάδες σε κάποια Grands Prix. Σύμφωνα με τον Nico, οι τεχνικοί του θα μπορούσαν να είχαν κάνει καλύτερη δουλειά όσον αφορά τη βελτίωση της VJM07, αλλά πιστεύει πως θα πράγματα μπορούν να γίνουν διαφορετικά το 2015.

Στο ξεκίνημα της σεζόν, το πλεονέκτημα της Mercedes ήταν πολύ μεγάλο, κι έχει ήδη μειωθεί. Οι άλλοι έχουν καταφέρει να πλησιάσουν αρκετά, αλλά κι εμείς πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά και να επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν στην αρχή της χρονιάς.

Δε δουλέψαμε αρκετά καλά ή αποτελεσματικά, αλλά νομίζω ότι, αν μπορούμε να το κάνουμε, αν θέλουμε να είμαστε εκεί και να έχουμε τις αναβαθμίσεις που πρέπει, τότε μπορώ να δω ότι θα γίνουμε και πάλι πιο δυνατοί.

ΠηγήAutoSport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...