Ο Ecclestone παραμένει αφεντικό της Formula 1

Σχετικά άρθρα

Bernie Ecclestone

Η υπόθεση δωροδοκίας του Gerhard Gribkowsky είχε αναγκάσει τον Bernie Ecclestone να παραιτηθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του Formula 1 Group, κάτι που περισσότερο έγινε για τυπικούς λόγους, καθώς ο Βρετανός είχε τους γνωστούς δικαστικούς μπελάδες.

Ο 84χρονος, όμως, είναι πολύ σκληρός για να «πεθάνει» και σήμερα ανακοινώθηκε πως θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι του Formula 1 Group, ως Διευθύνων Σύμβουλος και φυσικά θα είναι μέλος του Διοικητικούς Συμβουλίου.

Δίπλα του θα βρίσκονται οι Luca di Montezemolo και Paul Walsh (πρώην CEO της Diageo, και νυν μη-Εκτελεστικός Διευθυντής της FedEx Corporation και Unilever plc, αλλά και Πρόεδρος του Compass Group), οι οποίοι θα έχουν τον ρόλο του μη-Εκτελεστικού Διευθυντή.

Παράλληλα, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου θα είναι ο Peter Brabeck-Letmathe, ενώ όλα αυτά θα τεθούν σε ισχύ από την πρώτη μέρα του νέου έτους.

ΠηγήCVC

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...