Αμετάβλητη η κατάσταση του Bianchi. Σε θεραπεία αποκατάστασης ο Γάλλος

Σχετικά άρθρα

Jules Bianchi

Μπορεί να έχει περάσει ένας χρόνος από το σφοδρό ατύχημα του Michael Schumacher, αλλά ο Γερμανός δεν είναι το μοναδικό άτομο της Formula 1 που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όσον αφορά την κατάσταση της υγεία σου. Ο δεύτερος είναι ο Jules Bianchi, έπειτα από το σοβαρό ατύχημα που είχε στις 5 Οκτωβρίου, στο Ιαπωνικό Grand Prix, όταν έπεσε με δύναμη πάνω στο γερανοφόρο όχημα που είχε μπει στον χώρο της πίστας για ν’ απομακρύνει το μονοθέσιο του Adrian Sutil.

Όπως συμβαίνει στην περίπτωση του «Schumi», έτσι και με τον Bianchi τα νέα από επίσημες πηγές είναι ελάχιστα και πλέον έρχονται από την οικογένειά του. Μιας και βρισκόμαστε στο τέλος του 2014, η μητέρα και ο πατέρας του μας δίνουν την τελευταία ενημέρωση για φέτος, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

Η νευρολογική κατάσταση του Jules παραμένει αμετάβλητη: είναι αναίσθητος, αλλά είναι σε θέση να αναπνεύσει χωρίς βοήθεια. Ενώ δεν υπάρχει κάποια σημαντική πληροφορία στην αναφορά, είμαστε θετικοί από το γεγονός ότι ο Jules συνεχίζει να μάχεται, όπως ξέραμε ότι θα έκανε, και αυτό έχει επιτρέψει τους ειδικούς ιατρούς που τον φροντίζουν να ξεκινήσουν ένα πολύ επίπονο πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Γάλλος βρίσκεται από τον περασμένο μήνα στην πατρίδα του, έχοντας βγει από το τεχνητό κώμα. Οι γονείς του ευχαριστούν για ακόμα μία φορά τους οπαδούς για την υποστήριξη και τα ΜΜΕ για τον σεβασμό τους, ενώ επισημαίνουν πως θα συνεχίσουν να μας ενημερώνουν για την κατάσταση του 25χρονου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα