Αυτό είναι το “καθαρότερο” Honda Civic που έχεις δει…

Σχετικά άρθρα

wjmdeadkdratboj2gk8u

Όπως βλέπεις από τις φωτογραφίες, πρόκειται για ένα Honda Civic του 1979… with a twist που λένε και οι Αγγλόφωνοι. Πρόκειται για ένα restomoded Honda Civic του 1979 και οι αλλαγές είναι πολύ βαθύτερες από ένα φρεσκάρισμα στο χρώμα και ένα περιποιημένο εσωτερικό.

eeokzx5kjrm0hs12habo

Το χτίσιμο του εν λόγω Civic, διήρκεσε 6 χρόνια και κατά τη διάρκεια αυτών, η δουλειά που έχει γίνει είναι πραγματικά υπεράνω κριτικής. Το εξωτερικό έχει παραμείνει σχετικά stock με εξαίρεση τις 15άρες ζάντες ελαφρού κράματος με το μηδενικό offset και το χαμηλώμα. Ακριβώς η ίδια τακτική δε, έχει ακολουθηθεί και στο εσωτερικό. Με λίγα λόγια, τίποτα δεν προδιαθέτει γι’ αυτό που φαντάζομαι πως συμβαίνει ότι ο οδηγός πατάει τέρμα το γκάζι.

yixxqyhuplxvx1pjv8sn

Κάτω από το καπό, έχει τοποθετηθεί ο K20A2 κινητήρας του Acura RSX Type-S που χάρη στα αναβαθμισμένα εσωτερικά, την τετραπετάλουδη εισαγωγή και την standalone ECU, αποδίδει 260 άλογα… πιθανότατα αρκετά πάνω από τις 8.000 σ.α.λ. Ο κινητήρας, συνδυάζεται με το 6-τάχυτο, χειροκίνητο κιβώτιο του RSX ενώ με την ιπποδύναμη να έχει αυξηθεί κατά σχεδόν 400%, το σύστημα πέδησης αναβαθμίστηκε με δισκόφρενα της Wilwood και η ανάρτηση με custom coilovers.

czjdnykidem7dhvwm0oh

Το καλύτερο; Το συγκεκριμένο Honda Civic restomod πωλείται έναντι €15.900. Τιμή που αποτελεί μόνο ένα μικρό ποσοστό του κόστους του αυτοκινήτου δεδομένης της άψογης δουλειάς που έχει γίνει αλλά και τον εξαρτημάτων που έχουν χρησιμοποιηθεί.

ΠηγήAutoScout24

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr