Ο Nigel Mansell πουλά αυτοκίνητα της Mitsubishi στην Αγγλία

Σχετικά άρθρα

Williams F1 Renault Announcement

Τι μπορεί να κάνει ένας οδηγός F1 όταν τελειώσει η –σύντομη ομολογουμένως- καριέρα του; Πολλά πράγματα. Ο Niki Lauda για παράδειγμα, ίδρυσε την δική του αεροπορική εταιρία, ο Jody Scheckter έχει την δική του οργανική φάρμα ενώ κάποιοι, βλ. David Coulthard, Martin Brundle, Damon Hill κ.ά. πήραν τον δρόμο του σχολιαστή. Όχι ο Nigel Mansell όμως.

Ο πρώην πρωταθλητής Formula 1 και CART πουλάει αυτοκίνητα της Mitsubishi στο Jersey. Όχι στο New Jersey των Η.Π.Α. αλλά στο Jersey της Αγγλίας που είναι ένα μικρό νησάκι με πληθυσμό περίπου 100.000 ατόμων. Η αντιπροσωπεία της οικογένειας Mansell –αφού είναι οικογενειακή επιχείρηση στην οποία απασχολείται και ο γιος του Nigel, Leo-, στεγάζεται σε ένα υπέροχο art deco κτίριο, πρώην κινηματογράφο και φιλοξενεί φυσικά συνεργείο αλλά και σταθμό ανεφοδιασμού. Ο Mansell, που στο παρελθόν είχε έκθεση της Ferrari αλλά και άλλων εταιριών, είπε πως επέλεξε την Mitsubishi επειδή η πρόταση της, τον κάλυπτε πλήρως και επειδή “ήθελε να εκπλήξει τους πάντες”. Άλλωστε δεν θα είχε νόημα να πουλά εξωτικά αυτοκίνητα σε ένα μέρος σαν το Jersey και δεν ήθελε να φύγει από εκεί.

Ο Nigel Mansell με τον γιό του μάλιστα, συμμετείχαν και σε ένα διήμερο εκπαίδευσης της Mitsubishi UK.

Στην αρχή, υπήρχαν μερικοί νεότεροι τύποι που δεν κατάλαβαν… τουλάχιστον όχι αμέσως. Αλλά μετά, το συνειδητοποίησαν. Είχε πολύ πλάκα.

Δήλωσε ο Mansell για το πώς εξέλαβε ο κόσμος την ύπαρξη ενός παγκόσμιου πρωταθλητής σε αυτό το σεμινάριο.

ΠηγήAuto Expess

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...