Trulli: Το 2015 θα είναι άλλη μια δύσκολη σεζόν για τον Alonso

Σχετικά άρθρα

trullialonso1-lg

Ο Jarno Trulli, πρώην πιλότος Formula 1 και επί σχεδόν δυο σεζόν teammate του Fernando Alonso στη Renault, μίλησε για τις τύχες του Ισπανού στο νέο πρωτάθλημα, με τη νέα του ομάδα, και παρότι τονίζει πως το διαζύγιο με τη Ferrari ήταν αναπόφευκτο, προβλέπει το 2015 να είναι εξίσου δύσκολο με το ’14.

Νομίζω ότι μετά από πέντε χρόνια γάμου με τη Ferrari, κι αφού δεν ήρθε ένα Παγκόσμιο πρωτάθλημα, το οποίο περίμενε ο Fernando, είναι φυσιολογικό που ήρθε το τέλος. Και για τις δύο πλευρές. Για τον Fernando και για τη Ferrari, που και οι δύο θέλουν να κερδίσουν αγώνες και τίτλους, ήταν φυσικό να τελειώσει η σχέση.

Αλλά τώρα είναι στη McLaren και δυστυχώς, δεν φαίνεται να είναι μια καλύτερη επιλογή για τον Alonso από ότι η Ferrari. Προς το παρόν, δεν υπάρχει πουθενά καλύτερα από τη Mercedes. Υπάρχουν μόνο λίγες ομάδες που μπορούν να αντέξουν οικονομικά να αναπτύξουν κινητήρες και μονοθέσια, επειδή οι προϋπολογισμοί είναι πολύ υψηλοί και η οικονομική κατάσταση δεν βοηθάει. Αυτό σε αφήνει με πολύ λίγες επιλογές και αυτή είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα ο Fernando.

Είναι μια δύσκολη κατάσταση και δύσκολο να τη δεχτείς, ακόμη και γι’ αυτόν, γιατί προφανώς θέλει να τρέχει για νίκες. Αλλά νομίζω ότι πρόκειται να είναι άλλη μια δύσκολη σεζόν φέτος με τη McLaren. Δεν το ελπίζω, αλλά έτσι φαίνεται.

Και ποια είναι τα δυο θετικά που βλέπει για τον Alonso ο Ιταλός; Ο καλός μισθός με τον οποίο θα αμείβεται στο Woking, αλλά και οι πολλές αλλαγές στη Ferrari, που είναι πιθανό να την φέρουν πίσω από την McLaren, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά του θα πάρει μήνες, ίσως και πάνω από ένα χρόνο, για να βρει ξανά το δρόμο της η Scuderia.

ΠηγήEFE

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα