Νέα πολύ μαλακή γόμα κατασκεύασε η Pirelli για το 2015

Σχετικά άρθρα

HONZ9671

Ο αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών της Formula 1, περιμένει μεγάλα κέρδη σε ταχύτητα από τα νέα μονοθέσια, τονίζοντας πως οι περσινές συντηρητικές επιλογές, μπορούν να δώσουν τη θέση τους σε περισσότερο επιθετικές. Ολόκληρη η γκάμα ελαστικών θα αποτελέσει εξέλιξη της περσινής, με μοναδική εξαίρεση την πολύ μαλακή γόμα. Ο Paul Hembery δήλωσε για αυτό:

Τα φετινά ελαστικά θα είναι εξέλιξη εκείνων του 2014, με μόλις ένα εντελώς νέο ελαστικό: το supersoft, που θα έχει νέα κατασκευή για πίσω (ελαστικά) και νέα ένωση. Η γκάμα των ελαστικών του 2015 θα βρίσκεται ολόκληρη στην πίστα της Jerez σε λίγες μέρες από τώρα.

Πέρυσι αντιμετωπίσαμε τη μεγαλύτερη πρόκληση που είχαμε βιώσει από την είσοδό μας στο άθλημα, χάρη σε μια εντελώς νέα γενιά αυτοκινήτων, με πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχέση με το παρελθόν. Παρ ‘όλα αυτά πετύχαμε όλους τους στόχους μας, συμβάλλοντας σε διασκεδαστικούς αγώνες, πολλές ευκαιρίες για προσπεράσεις, διαφορετικές επιλογές στρατηγικής και κατά μέσο όρο δύο pit stops ανά αυτοκίνητο σε κάθε Grand Prix, παρά τα πολλά άγνωστα στοιχεία.

Στόχος της Pirelli και για τη νέα σεζόν, θα είναι τα δυο με τρία pit-stop ανά αγώνα, ώστε να υπάρχουν επιλογές στην στρατηγική. Αφήνοντας πίσω το 2014, οι Ιταλοί έδωσαν στη δημοσιότητα τα νούμερα που τους αφορούν, μαζί με το παρακάτω infographic.

TAV1_Tyres_Nera

ΠηγήPirelli

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα