Hamilton: Δεν προσπαθούμε να γράψουμε γρήγορους γύρους

Σχετικά άρθρα

_R6T4026

Ο Πρωταθλητής Lewis Hamilton επέστρεψε χθες στο κόκπιτ της Mercedes, αυτή τη φορά μέσα στη νέα W06, τονίζοντας δυο πράγματα για τις δοκιμές: Πρώτον, πως η ομάδα του δεν στοχεύει για την ώρα στους γρήγορους γύρους και δεύτερον, πως η W06 δίνει την ίδια αίσθηση με την παντοδύναμη το 2014 W05.

Σήμερα απλά γυρνούσαμε γύρω-γύρω και δεν προσπαθούσαμε να κάνουμε γρήγορους γύρους. Μέσα στις δοκιμές ο καθένας χρησιμοποιεί διαφορετικά φορτία καυσίμου, κι έτσι είναι πραγματικά άσχετο σε ποια θέση καταλήγεις. Αυτό που είναι σημαντικό, είναι η αξιοπιστία.

Είναι υπέροχο να βλέπουμε στις δύο πρώτες μέρες να έχουμε τόσο καλή αξιοπιστία. Αυτό είναι ένα πολύ καλό βήμα για τις πρώτες δύο μέρες και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε πάνω σε αυτό. Φυσικά, αυτό είναι το θεμέλιο που θέλουμε να βελτιώσουμε.

Το αυτοκίνητο το αισθάνομαι καλά. Πραγματικά, δεν μπορώ να πω πολλά περισσότερα γι ‘αυτό ακόμα. Τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου τα αισθάνομαι λίγο πολύ το ίδιο με πέρυσι. Απλά γυρνάμε γύρω-γύρω (τώρα), που σίγουρα δεν είναι το πιο συναρπαστικό μέρος των δοκιμών. Είναι το ίδιο όπως και πέρυσι. Λίγη περισσότερη κάθετη δύναμη, αλλά κατά τα άλλα έχει το ίδιο κράτημα.

Όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, κινητήρες και μονοθέσια θα αλλάξουν αρκετά μέχρι τον πρώτο αγώνα στην Μελβούρνη, ενώ αρκετές ομάδες προσπαθούν να κρατήσουν μακρυά από τα φωτά, λύσεις που πιστεύουν πως μπορούν να τους χαρίσουν σημαντικό κέρδος. Η W06 έχει καλύψει τα περισσότερα χιλιόμετρα αυτές τις δυο ημέρες δοκιμών, με τον Nico Rosberg να επιστρέφει σήμερα στην δράση.

[Photo Copyrights: Mercedes AMG F1 Team]

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr