Ferrari: Οι αντίπαλοί μας, κι ειδικά η Mercedes, κρύβονται

Σχετικά άρθρα

TEST F1 JEREZ 2015

Σε τέσσερις μέρες δοκιμών, η Scuderia είδε τους πιλότους της να καταλαμβάνουν τρεις φορές την πρώτη θέση στους πίνακες των χρόνων και μια την δεύτερη. Μάλιστα, η ομάδα σημείωσε αρκετούς γύρους -346 για την ακρίβεια- χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα. Όμως, ο επικεφαλής της ομάδας, Maurizio Arrivabene, δείχνει να γνωρίζει καλά πως οι χρόνοι αυτή την στιγμή δεν λένε όλη την αλήθεια.

Αν κάποιος κάνει μια σύγκριση με πέρυσι, αυτές οι ημέρες δοκιμών παρήγαγαν ενθαρρυντικά σημάδια. Η ομάδα έχει δουλέψει καλά, τόσο στο σπίτι όσο και στην πίστα και οι οδηγοί μας έκαναν εξαιρετική δουλειά, παρέχοντας στους μηχανικούς πολύτιμες πληροφορίες. Αλλά πάνω απ’ όλα, χαίρομαι που η ομάδα έχει ανακαλύψει και πάλι τα κίνητρά της και το ομαδικό πνεύμα.

Όσον αφορά τις επιδόσεις, δεν νομίζω ότι οι ανταγωνιστές μας -και ιδιαίτερα ένας- έχουν δείξει τις πραγματικές δυνατότητές τους κατά τη διάρκεια αυτών των τελευταίων ημερών. Νομίζω ότι θα ανακαλύψουμε την αλήθεια γι’ αυτούς και τους εαυτούς μας, κατά την τελευταία περίοδο δοκιμών στη Βαρκελώνη.

Και οι δυο πιλότοι της Scuderia έδειξαν να μένουν ευχαριστημένοι από την αίσθηση που τους δίνει η SF15-T, πράγμα σημαντικό για να πάρουν τα μέγιστα από το νέο τους μονοθέσιο. Πάντως, παρά τα ενθαρρυντικά σημάδια, τόσο η Ferrari, όσο κι οι υπόλοιπες ομάδες, παρουσιάζονται βέβαιες πως η Mercedes θα διαθέτει και πάλι το καλύτερο μονοθέσιο φέτος. Οι χειμερινές δοκιμές θα συνεχιστούν το τετραήμερο 19-22 Φεβρουαρίου, στην πίστα της Βαρκελώνης.

[Photo Copyrights: Studio Colombo/Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...