Αρκετά δυνατή η Ferrari, λέει ο Ricciardo

Σχετικά άρθρα

P-20150201-00125_News

Τη δεύτερη πατρίδα δεδομένων ετοιμάζονται να πάρουν οι ομάδες, από το δεύτερο τεστ που θα ξεκινήσει την Πέμπτη. Στις πρώτες δοκιμές, αυτή που συγκέντρωσε περισσότερα τα βλέμματα πάνω της ήταν η Ferrari, καθώς η ιταλική ομάδα κατάφερε να σημειώσει τον ταχύτερο χρόνο στις τρεις από τις τέσσερις ημέρες, δίχως αυτό να σημαίνει απαραίτητα κάτι, διότι δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε δοκιμές, πόσο μάλλον στο πρώτο 4ήμερο.

Σχετικές δηλώσεις έκανε ο Daniel Ricciardo, ο νούμερο ένα πλέον οδηγός της Red Bull και ο μοναδικός οδηγός που κατάφερε να κερδίσει τη Mercedes το 2014, τρεις φορές. Ο Αυστραλός υποστηρίζει πως ο ρυθμός της Ferrari ήταν ανταγωνιστικός, ενώ τονίζει ότι η Mercedes δεν έχει χάσει τη δύναμή της.

Ξέρουμε τι έκανε η Mercedes, και το γυρολόγιο της Ferrari δείχνει καλό. Δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από τη Mercedes, για να είμαι ειλικρινής, αλλά η Ferrari έδειχνε αρκετά δυνατή. Φάνηκε να είναι καλά, αλλά θα είναι το ίδιο όταν ξεκινήσουμε τους αγώνες; Νομίζω, ωστόσο, ότι είναι σε καλή φόρμα.

Είναι ακόμα νωρίς, και δεν είχαμε αγώνα στη Χερέθ, ενώ ποτέ δεν πρόκειται να οδηγήσουμε σε συνθήκες με 5 ή 8°C, και η άσφαλτος είναι πολύ πιο επιθετική εδώ απ’ ό,τι σε άλλες πίστες. Πιστεύω ότι η Βαρκελώνη θα μας δείξει καλύτερα το πού βρισκόμαστε. Όσο για ‘μάς, τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα απ’ ό,τι πέρυσι, αλλά προσπαθούμε ακόμα να βρούμε τα βήματά μας. Όμως, ξέρουμε ότι έχουμε τον χρόνο με το μέρος μας και είμαστε αρκετά γρήγοροι στο να γυρίζουμε τα πράγματα ανάποδα.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...