Ο Global NCAP θέλει να υπάρχουν ίδιες δοκιμές πρόσκρουσης παγκοσμίως

Σχετικά άρθρα

global-ncap-crash-test-results-for-indian-cars-7

Euro NCAP, IIHS, Asean NCAP, A NCAP., C NCAP, J NCAP, K NCAP, Latin NCAP, Safercar, Global NCAP. Οι οργανισμοί ασφαλείας σε όλο τον κόσμο, που διενεργούν δοκιμές πρόσκρουσης στα νέα μοντέλα των αυτοκινητοβιομηχανιών, βαθμολογώντας τα, στη προσπάθεια τους να τα κάνουν ασφαλέστερα, ώστε τόσο οι επιβάτες, όσο και οι πεζοί, να είναι περισσότερο ασφαλείς.

Ο Global NCAP θέλει να κάνει κάτι το αρκετά φιλόδοξο. Έως το 2020 θέλει όλοι οι οργανισμοί ασφαλείας να έχουν τις ίδιες δοκιμές αξιολογήσεων, ανεξαρτήτου Ηπείρου. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του οργανισμού, Max Mosley δεν είναι δυνατόν εν έτη 2015, οι αυτοκινητοβιομηχανίες να αντιμετωπίζουν εκατομμύρια πελάτες τους σε αναδυόμενες αγορές, ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Παραδείγματος χάρη, πρότυπα ασφαλείας που εισήγαγαν οι εταιρίες στα αυτοκίνητά τους πριν από 20 χρόνια στην Ευρώπη, είναι αυτά που πρέπει να πληροί ένα μοντέλο τους που πωλείται στις αγορές της Αφρικής, της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής. Αυτό είναι εντελώς απαράδεκτο, είπε ο Mosley. Επιθυμία του οργανισμού είναι να δείξει έναν κατάλογο με συστάσεις προς όλα τα κράτη-μέλη του ΟΗΕ, ώστε να αυξηθούν οι προδιαγραφές ασφαλείας σε δύο στάδια μέχρι το 2020.

ΠηγήGlobal NCAP

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...