Η έκθεση της Νέας Υόρκης άνοιξε χθες τις πύλες της και εκεί, κατά τη διάρκεια της 1ης δημοσιογραφικής ημέρας παρουσιάστηκαν αρκετά νέα μοντέλα παραγωγής, αλλά και πρωτότυπα.
Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που έκαναν το ντεμπούτο τους ξεχωρίζει το Subaru BRZ STI Performance Concept, το Honda Civic Concept, η Porsche Boxster Spyder, η McLaren 570S Coupe, το Lincoln Continental concept και η Cadillac CT6.
Συγκεκριμένα χθες παρουσιάστηκαν εκεί τα ακόλουθα μοντέλα, των οποίων live φωτογραφίες μπορείς να βρεις στη συνέχεια. Στην ίδια έκθεση οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν πάει και καινούργια μοντέλα (παραγωγής/πρωτότυπα) που παρουσιάστηκαν στην έκθεση της Γενεύης τον περασμένο μήνα (βλέπε π.χ Focus RS, Aston Martin Vulcan, McLaren P1 GTR), αλλά και στην έκθεση του Detroit στις αρχές του χρόνου (βλέπε Ford GT Concept, F150 Raptor).
[one_half]
- Lincoln Continental concept
- Range Rover SVAutobiography
- McLaren 570S Coupe
- GMC Terrain 2016
- Rolls-Royce Wraith Inspired by Film
- Subaru VT15x Rallycross
- Porsche Boxster Spyder
- Cadillac CT6
- Scion iA
- Mercedes GLE
- Mazda MX-5 Miata Club και Launch Edition
- Volkswagen Beetle Concepts
[/one_half] [one_half_last]
- Scion iM
- Chevrolet Malibu 2016
- Acura ILX racecar
- Jaguar XF
- Subaru BRZ STI Performance Concept
- Lexus RX 2016
- Infiniti QX50 2016
- Kia Optima 2016
- Chevrolet Spark 2016
- Honda Civic Concept
[/one_half_last]