Αυτή η σκουριασμένη Mercedes-Benz SL-Class του 1960 είναι ίσως εξαιρετικά πολύτιμο barnfind, αν ανακατασκευαστεί

Σχετικά άρθρα

1960 Mercedes-Benz SL-Class

Η Mercedes-Benz 300SL Gullwing είναι ένα εκθαμβωτικά πανέμορφο αυτοκίνητο και εξαιρετικά συλλεκτικό, κάτι που αυτόματα μεταφράζεται ως πολύ ακριβό όταν κάποια βρίσκεται προς πώληση.

1960 Mercedes-Benz SL-Class

Η 190SL convertible που βλέπεις στις φωτογραφίες είναι ένα τελευταίο barnfind, που εξαιτίας της μεγάλης συγγένειας με τη “μεγαλύτερη αδερφή”, η τιμή της αναμένεται να πιάσει μεγάλο εξαψήφιο νούμερο, καθώς από τα 30.000 δολάρια που πωλούνταν πριν κάποια χρόνια, σήμερα τις αγοράζεις για περίπου 250.000 δολάρια. Είναι χρονολογίας 1960, και χρειάζεται μια εκτενής και λεπτομερής ανακατασκευή για να αποκτήσει την απαιτούμενη αίγλη, καθώς η σκουριά στο σώμα της έχει κάνει την εμφάνιση της.

1960 Mercedes-Benz SL-Class

Αυτή τη στιγμή πωλείται στο eBay για $40.000, χωρίς να έχει πιάσει τη τιμή που έχει καθορίσει ο πωλητής, με την δημοπρασία να λήγει σε περίπου 11 ώρες και είμαι σίγουρος ότι κάποιος που θα τις ρίξει λεφτά και θα επιδείξει αγάπη για το αυτοκίνητο, και όταν ολοκληρωθεί η ανακατασκευή της θα αποζημιωθεί με το παραπάνω.

1960 Mercedes-Benz SL-Class

ΠηγήeBay

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...