Arrivabene: Ευαίσθητος χαρακτήρας ο Kimi, χρειάζεται στήριξη από την ομάδα

Σχετικά άρθρα

TEST PRE-CAMPIONATO F1/2015

Ο χαρακτήρας του Kimi Raikkonen είναι σίγουρα αρκετά ιδιαίτερος. Η συμπεριφορά και τα λεγόμενα του Φινλανδού δείχνουν ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που για πολύ λίγα πράγματα του «καίγεται καρφί», ενώ δεν είναι τόσο «ζωντανός» και ομιλητικός όσο οι άλλοι οδηγοί. Προσωπικά, δεν μου φαίνεται για πολύ ευαίσθητος άνθρωπος, όμως μάλλον κάνω λάθος.

Ο επί κεφαλής της Ferrari, Maurizio Arrivabene, έχει διαφορετική άποψη, καθώς δηλώνει ότι ο Πρωταθλητής του 2007 έχει ανάγκη τη στήριξη της ομάδας.

Ο Seb και ο Kimi είναι δύο εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες. Ο Vettel είναι ψυχολογικά πολύ δυνατός. Ο Kimi πρέπει να νιώθει ότι τον στηρίζει η ομάδα. Πάντα πρέπει να χαμογελάω όταν αναφέρω τη λέξη «Iceman». Στην πραγματικότητα είναι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος. Τον λέμε «Iceman» και είναι ο τύπος που έχει αυτή την εικόνα για να είναι Iceman.

Αν νοιώσει ότι η ομάδα είναι δίπλα του και πιέζει γι’ αυτόν όπως κάνει και για τον Seb, τότε ο Kimi μπορεί να μας δώσει πολύ καλά αποτελέσματα και τέλεια απόδοση. Σίγουρα στη Μαλαισία όλοι μας ήμασταν χαρούμενοι σαν μικρά παιδιά με τη νίκη του Sebastian, αλλά κανένας δε θα πρέπει να ξεχνάει τον εξαιρετικό αγώνα που έκανε ο Kimi. Δε θα μπορούσα να φανταστώ κάποιο καλύτερο ζευγάρι οδηγών.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...