Raikkonen: Απόφαση της ομάδας αν θα παραμείνω και το 2016

Σχετικά άρθρα

GP BAHRAIN F1/2015

Μία αποχώρηση ή παραμονή που θα μας απασχολήσει για το 2016 είναι σίγουρα αυτή του Kimi Raikkonen. Ο Φινλανδός έχει την επιλογή να παραμείνει ακόμα μία χρονιά στο Maranello, ωστόσο είναι νωρίς για να ξέρουμε με βεβαιότητα αν αυτό θα συμβεί.

Ο ίδιος, πάντως, δεν φαίνεται να έχει πρόθεση να σταματήσει τους αγώνες στη Formula 1, και ουσιαστικά ρίχνει το μπαλάκι στη Ferrari για να συμπληρώσει τρία συνεχόμενα χρόνια στην ιταλική ομάδα.

Θα το δούμε. Προφανώς η ομάδα πρέπει ν’ αποφασίσει, αλλά πρέπει να μιλήσω μαζί τους. Είμαι χαρούμενος με την εξέλιξη των πραγμάτων, φυσικά και θέλουμε καλύτερα αποτελέσματα, αλλά ήμασταν άτυχοι -ή πείτε το όπως θέλετε- στους πρώτους τρεις αγώνες. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να κάνουμε ό,τι και στον τελευταίο αγώνα, αλλά έκανα λάθος στις κατατακτήριες, έτσι θα δούμε τι θα συμβεί. Η απόφαση ανήκει στην ομάδα.

Ο καθένας είναι διαφορετικός (σ.σ. μιλάει για τους Stefano Domenicali, Marco Mattiacci και Maurizio Arrivabene). Έχουν τον δικό τους τρόπο δουλειάς. Παλαιότερα, υπήρχε καλό κλίμα στη Ferrari, αλλά τώρα η ατμόσφαιρα είναι η καλύτερη που έχω βιώσει ποτέ σε μια ομάδα· στο πώς δουλεύει η ομάδα, οι άνθρωποι μαζί, πώς είναι το κλίμα και πώς κυλούν τα πράγματα. Αυτό λέει πολλά και είμαι πολύ χαρούμενος.

GP MALESIA F1/2015

Ο Sebastian Vettel είναι από παλιά φίλος με τον «Iceman» και ο Γερμανός δε θα ήθελε να τον δει να φεύγει από τη Scuderia.

Η σχέση μας (με τον Raikkonen) είναι πολύ καλή, και τίποτα δεν έχει αλλάξει σε σχέση με πριν, από τη στιγμή που γίναμε team-mates. Πέρυσι, δε φαινόταν, αλλά ήταν πιο κοντά απ’ ό,τι πιστεύει ο κόσμος με τον Fernando.

Δεν ξέρω τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του και είναι στο χέρι του αν θέλει να συνεχίσει στη Formula 1. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για έναν γρήγορο οδηγό όπως αυτός, με την εμπειρία που έχει. Και αν δεν θέλει να συνεχίσει, τότε σίγουρα θ’ αποχωρήσει.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...