4 καθαρόαιμα άλογα στο Fiorano για τον “μεγάλο” Dario Benuzzi

Σχετικά άρθρα

Χωρίς τίτλο

Πολλοί από εσάς δεν θα γνωρίζουν καν τον Dario Benuzzi αλλά ο άνθρωπος αυτός είναι από μόνος του ιστορία. Είναι ο οδηγός εξέλιξης της Ferrari από το 1969 και έχει οδηγήσει πρακτικά όλες τις Ferrari από την 246 και έπειτα. Αυτό για την ιστορία, συμπεριλαμβάνει τις κορυφαίες F40, F50, Enzo και LaFerrari καθώς και αρκετά μονοθέσια αφού από τα τέλη της δεκαετίας του ’80 έως και το 1993, ήταν test driver και για την Scuderia Ferrari.

Είναι ο άνθρωπος που αν δεν υπέγραφε την έγκριση του για ένα αυτοκίνητο, αυτό δεν περνούσε στην παραγωγή. Μία φορά έγινε αυτό, στην 348 –επειδή την ίδια περίοδο δούλευε στην F40 και είδαμε τα αποτελέσματα… Στο κάτω-κάτω, είναι ο άνθρωπος για τον οποίο η Ferrari έβαλε στο Fiorano τα 4 προαναφερθέντα “καθαρόαιμα” και όποιος γνωρίζει έστω και στο ελάχιστο την Ιταλική φίρμα, γνωρίζει ότι δεν κάνει κάτι τέτοιο για τον οποιονδήποτε.

ΠηγήYoutube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...