Η ελληνική αντιπροσωπεία της Jeep, σε συνέχεια του λανσαρίσματος των νέων Jeep Renegade και Cherokee, προχώρησε στην λειτουργία της πίστας δοκιμών της – Jeep Camp – επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 87.

Το νέο Jeep Camp, όπως αναφέρει η εταιρία, σχεδιάστηκε με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στους υφιστάμενους και μελλοντικούς πελάτες των μοντέλων Jeep, αλλά και σε όλους τους θαυμαστές της, να δοκιμάσουν τις ικανότητες των αγαπημένων τους μοντέλων σε ακραίες συνθήκες, με την ασφάλεια που παρέχει το ελεγχόμενο περιβάλλον μιας πίστας.

Η πίστα περιλαμβάνει μια σειρά extreme εμποδίων όπως ανηφορικές & κατηφορικές κλίσεις, βραχοδιαδρομή, διαδρομές σε λάσπη και νερό, test αναρτήσεων σε ράγες, τραμπάλα & σκακιέρα, διαδρομή με εναλλασσόμενη χωμάτινη πρόσφυση, κτλ.

jeep pista (5)

Η είσοδος είναι ελεύθερη έχοντας ώρες λειτουργίας κάθε Σάββατο και Κυριακή 10.00 με 16.00. Το εξειδικευμένο προσωπικό της Jeep καθώς και το εύρος των διατιθέμενων εκδόσεων των Renegade και Cherokee, προσφέρουν στον επισκέπτη μια μοναδική και ολοκληρωμένη εμπειρία off road οδήγησης.