Μια Bugatti Brescia βρέθηκε εγκαταλελειμμένη σε μια αποθήκη

Σχετικά άρθρα

Bugatti Brescia barnfind (1)

Στα υπόγεια είναι η θέα, λέει γνωστό ελληνικό τραγούδι, και αλλάζοντας λίγο τους στοίχους, κάποιος θα μπορούσε να πει πως στις αποθήκες όλου του κόσμου, βρίσκονται κρυμμένα πραγματικά διαμάντια της αυτοκίνησης.

Το πιο πρόσφατο barnfind -ή αλλιώς ένα αυτοκίνητο που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε κάποια αποθήκη- είναι μια Bugatti Brescia (Type 13) του 1925. Αυτή η μπλε “Pur Sang” ομορφιά, έχει αριθμό σασί 2628 και βρίσκεται στα χέρια του σημερινού ιδιοκτήτη από το 1953, με τα τελευταία 40 χρόνια της, να τα έχει περάσει καθηλωμένη στην αποθήκη. Ο ιδιοκτήτης, ο Bernard Terrillon, κάποτε είχε τέσσερις Bugatti στη συλλογή του, αλλά πούλησε τις τρεις στα τέλη της δεκαετίας του 1970.

Bugatti Brescia barnfind (4)

Η Bugatti από το 1914 έως και το 1926 κατασκευάσει 2.005 Brescia, με κίνηση να παίρνουν από έναν επαναστατικό για την εποχή, τετρακύλινδρο τετραβάλβιδο κινητήρα 1.400 κ.εκ, απόδοσης 30 ίππων στις 4.500 σ.α.λ. Το αυτοκίνητο, βάρους μόλις 300 κιλών, θα βγει σε δημοπρασία από τον οίκο Artcurial Motorcars στις 22 του Ιούνη, όπου αναμένεται να πιάσει τιμή μεταξύ €150.000 – €250.000. Σήμερα φημολογείται πως διασώζονται μόλις 12 Brescia.

Bugatti Brescia barnfind (2)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...