Ecclestone: Ο Rosberg και ο Vettel πρέπει να γίνουν σαν τον Hamilton

Σχετικά άρθρα

Ecclestone-hamilton-vettel

Ο 84-χρονος βασιλιάς της Formula 1 τα έχει βάλει με τον Nico Rosberg και τον Sebastian Vettel, διότι δεν “ανοίγονται” στους οπαδούς τους, όπως για παράδειγμα ο Lewis Hamilton. Επιπλέον, τους κατηγορεί έμμεσα και για την ακύρωση του αγώνα στο Nürbugring, λέγοντας:

Όπως μας δείχνει η ακύρωση του Γερμανικού GP, η Γερμανία είναι μια απαίσια αγορά για τη Formula 1. Αντιθέτως, ο Lewis είναι ήρωας στην Αγγλία και οι βρετανοί λατρεύουν τη Formula 1. Ακόμα και ο Sebastian δεν κάνει αρκετά για τη Formula 1, με το ζόρι τον αναγνωρίζουν στο δρόμο.

Ακόμα πιστεύω πως ο Lewis είναι ο καλύτερος πρωταθλητής που είχαμε εδώ και πολύ καιρό. Καταφέρνει και ασχολείται με τα πάντα: Κόκκινα χαλιά, μόδα, μουσική, τα πάντα. Καθαρά επιχειρηματικά, ο Nico δεν είναι καλός για τη δουλειά. Ακόμα και οι επί κεφαλής των ομάδων θα έπρεπε να ξεχωρίζουν. Πάρε από τον Toto Wolff το μπλουζάκι της Mercedes και πες του να περπατήσει σε ένα δρόμο… κανείς δεν θα τον αναγνωρίσει.

Hamilton tourourou

Ο Rosberg δεν ξαφνιάστηκε από τα όσα δήλωσε ο Bernie Ecclestone στη κοινή τους συνέντευξη, το αντίθετο μάλιστα, αφού έβγαλε από τη τσέπη του ένα αυτόγραφο του Lewis Hamilton το οποίο ήταν αφιερωμένο στον Bernie και του το έδωσε λέγοντας:

Δες τι σου έχω μιας και είσαι τόσο μεγάλος οπαδός του Lewis. Είμαι σίγουρος πως δεν έχεις κάτι τέτοιο.

Hamilton-vettel-rosberg

Λίγες μέρες μετά, ο Rosberg επανέλαβε τα όσα είπε και στη κοινή τους συνέντευξη, τονίζοντας πως η στάση του Ecclestone είναι λογική, αφού είναι μέτοχος των εμπορικών δικαιωμάτων της Formula 1.

Θέλει να βλέπει κίνηση εκεί έξω και ο Lewis το κάνει με το δικό του τρόπο. Εγώ είμαι λίγο πιο συγκρατημένος, οπότε δεν μου προκαλούν έκπληξη (σ.σ. τα όσα είπε). Καταλαβαίνω την γνώμη του, όλοι την καταλαβαίνουμε.

Ποτέ δεν μπορείς να κάνεις αρκετά για τους οπαδούς σου, ποτέ δεν μπορείς να επιστρέψεις αυτά που σου δίνουν, κανείς μας δεν μπορεί να κάνει αρκετά για να τους ευχαριστήσει.

Όσον αφορά την ικανοποίηση του Lewis Hamilton, ο Toto Wolff δήλωσε πως παρόλο που η Mercedes ήταν υπεύθυνη για το χάσιμο της πρώτης θέσης του Βρετανού, στο GP του Μονακό, δεν πρόκειται να “στήσουν” κάποιο μελλοντικό αποτέλεσμα για να διορθώσουν το λάθος τους.

ΠηγήFormula1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr