Νέο trailer του F1 2015

Σχετικά άρθρα

F1_2014_Screenshot_001

Στις 10 Ιουλίου θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις του νέου F1 2015 της Codemasters. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο σε PlayStation 4, Xbox One και Windows PC (μέσω STEAM), με την εταιρία μα αναφέρει ότι είναι σχεδιασμένο για να φέρει τους παίκτες πιο κοντά στην “πραγματική εμπειρία συμμετοχής στο πιο λαμπερό, συναρπαστικό και αριστοκρατική σπορ του μηχανοκίνητου αθλητισμού στον κόσμο”.

Το F1 2015 διαθέτει ένα βελτιωμένο μοντέλο χειρισμού, πιο φυσικό, που υπόσχεται να είναι εντυπωσιακό τόσο για έμπειρους παίκτες και για τους νέους παίχτες. Ο Paul Jason της Codemasters δήλωσε:

Ο χειρισμός είναι μια τεράστια βελτίωση από τα προηγούμενα παιχνίδια μας. Ειδικότερα, το νέο μοντέλο των ελαστικών μας είναι ένα θαυμάσιο βήμα προς τα εμπρός προς το ρεαλισμό, επιτρέποντάς σας να εξερευνήσετε το όριο είναι και σας επιτρέπει να νιώσετε αμέσως πολύ περισσότερο συνδεδεμένοι με το αυτοκίνητο. Τώρα μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές στη πρόσφυση, που προκαλείται από τις αλλαγές θερμοκρασίας, φθοράς, το set-up, τα σκουπίδια στη πίστα και τις καιρικές συνθήκες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...