Το πρώτο trailer του Forza Motorsport 6, αλλά και η πρώτη φωτογραφία του νέου Need for Speed “Underground”

Σχετικά άρθρα

441564

H Turn 10, στο περιθώριο της έκθεσης E3, έδωσε το πρώτο trailer του Forza Motorsport 6. Το παιχνίδι που τρέχει σε 60 fps στα 1080p, θα κυκλοφορήσει στις 15 του Σεπτέμβρη και θα διαθέτει περισσότερα από 450 αυτοκίνητα και 26 πίστες.

Από την άλλη, εν αναμονή του επίσημου trailer, ανέβηκε στο Twitter του Need for Speed, αυτή η φωτογραφία από ένα βελτιωμένο Subaru BRZ, από τον νέο τίτλο. Το νέο NFS, επιστρέφει στις Underground ρίζες του με το παιχνίδι να κυκλοφορεί στις 3 Νοεμβρίου του 2015 και θα διαδραματίζεται στο νυχτερινό Ventura Bay, μια εικονική δυτική ακτή, με τον παίκτη να μπορεί να παίξει το παιχνίδι σε 5 modes: Speed, Style, Build, Crew και Outlaw.

nfs

Όπως ανακοίνωσε η EA, το νέο παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο σε PlayStation 4, Xbox One και PC και μεταξύ των βασικών χαρακτηριστικών του θα είναι το πλήρες customization των αυτοκινήτων, ο ανοιχτός κόσμος, ενδιαφέρον σενάριο και η αφήγηση “που θα καθηλώνει τους παίκτες.” Το studio, όπως συμπλήρωσε ο Nilsson λαβαίνει υπόψη τις απαιτήσεις των fans και θα τους προσφέρει μια μοναδική εμπειρία μέσω της οποίας θα απελευθερώσουν το πάθος τους για τα αυτοκίνητα και την ταχύτητα.

ΠηγήTurn 10

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Skoda Vision Gran Turismo concept

Το δικό της Vision GT πρωτότυπο παρουσίασε η Skoda που και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το Gran Turismo 7. Το πρωτότυπο αντλεί έμπνευση από το...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...