H Citroen εξετάζει την αναβίωση του Mehari

Σχετικά άρθρα

151907445819644466

Η Citroën μεταξύ του 1968 και του 1987 είχε στη γκάμα της το Méhari, ένα ελαφρύ cabrio εκτός δρόμου αυτοκίνητο με πτυσσόμενο κάλυμμα για οροφή. Βασιζόταν στο 2CV, το σώμα του ήταν κατασκευασμένο από πλαστικό ABS (Acrylonitrile Βutadiene Styrene/Ακρυλονιτρίλιο – Βουταδιένιο – Στυρένιο) και συνολικά κατασκευάστηκαν 144.953 αυτοκίνητα στα 19 έτη παραγωγής του.

Citroen-Revolte-Concept-1

H CEO της Citroën, Linda Jackson, δήλωσε πρόσφατα ότι η εταιρία της αναλύει την προοπτική να αναγεννήσει το Méhari. Η Jackson είπε ότι μια νέα έκδοση του μοντέλου θα βοηθούσε το brand να αποκτήσει μια πιο “διασκεδαστική” εικόνα, που θα χαρίζει χαμόγελα στους ιδιοκτήτες του. Πιστεύει ότι ίσως υπάρχει χώρος στην σημερινή γκάμα της εταιρίας για ένα τέτοιο μοντέλο, και αν τελικά πάρει το πράσινο φως το μοντέρνο Méhari θα βασίζεται στο μελλοντικό μικρό αυτοκίνητο που ετοιμάζει, και θα φορά έναν μικρό 3-κυλινδρο κινητήρα, έχοντας ελαφρύ αμάξωμα και προσιτή τιμή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...