Ferrari: Ο Bottas είναι ανάμεσα στις πολλές επιλογές μας

Σχετικά άρθρα

Valtteri Bottas

Η αποχώρηση ή παραμονή του Kimi Raikkonen στη Ferrari αναμένεται να εξελιχθεί σε σίριαλ. Αυτό δίνει την ευκαιρία στις εφημερίδες να γράφουν διάφορες φήμες (ακόμα είναι λίγο νωρίς), προκειμένου να δικαιολογήσουν το όνομα της silly season. Ο Maurizio Arrivabene, επί κεφαλής της ιταλικής ομάδας, έχει ήδη προειδοποιήσει τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2007 μετά από το Αυστριακό Grand Prix, ωστόσο όλοι μας ξέρουμε πως ο «Iceman» δεν είναι άτομο που… παίρνει από προειδοποιήσεις.

Οι υποψήφιοι διάδοχοι του Kimi -αν τελικώς τερματίσει την καριέρα του στη Formula 1 φέτος- είναι, θεωρητικά, αρκετοί, κι ένας από αυτούς είναι ο Valtteri Bottas, που έχει δείξει ότι είναι ένας πολύ αξιόλογος πιλότος. Προκειμένου να προλάβει κάποιους, ο Arrivabene ξεκαθαρίζει πως ο οδηγός της Williams βρίσκεται στις επιλογές τους, αλλά ανάμεσα σε άλλους οδηγούς.

Αν σας έδινα τη λίστα με τους οδηγούς που μου έχουν ζητήσει από τότε που ήρθε, ο Bottas είναι ένας ανάμεσα στους πολλούς. Τα μονοθέσια της Ferrari αποτελούν όνειρο του καθενός να τα οδηγήσει, αλλά υπάρχουν μόνο δύο θέσεις, οι οποίες είναι γεμάτες.

GP BAHRAIN F1/2015

Ένα από τα ονόματα που κάποιοι από τους οπαδούς θα ήθελαν να δουν στα κόκκινα είναι σίγουρα ο Daniel Ricciardo, που πέρυσι κέρδισε κατά κράτος τον Sebastian Vettel, αποτελώντας την μεγαλύτερη έκπληξη του 2014. Είναι λογικό, λοιπόν, ο Αυστραλός να γνωρίζει πως μπορεί η Scuderia να ενδιαφέρεται γι’ αυτόν, ωστόσο ο Ιταλός ξεκαθαρίζει πως δεν έχει υπάρξει καμία επαφή μαζί του.

Μάλλον δεν γνωρίζει τον αριθμό του τηλεφώνου μου.

Πρόσφατα, μάλιστα, κυκλοφόρησαν ξανά φήμες που μιλούσαν για κίνηση της Ferrari ώστε να πάρει στον στρατόπεδό της τον Bottas, προσφέροντας χρήματα στη Williams για να τον αφήσει ελεύθερο. Ωστόσο, η αξιοπιστία του δημοσιεύματος δε θεωρείται υψηλή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...