Η νέα Chevrolet Camaro SS πιάστηκε να κυκλοφορεί στο Detroit

Σχετικά άρθρα

2016 Chevrolet Camaro SS

Η έκτη γενιά της Chevrolet Camaro παρουσιάστηκε σχεδόν πριν δύο μήνες, με την επίσημη ημερομηνία έναρξης των πωλήσεων να μην έχει γίνει διαθέσιμη, αλλά να αναμένεται προς τα τέλη του έτους.

2016 Chevrolet Camaro SS

Όμως, αυτή η κίτρινη Camaro SS, προφανώς αυτοκίνητο προ-παραγωγής, πιάστηκε να κυκλοφορεί στους δρόμους του Detroit και πιο συγκεκριμένα σε ένα χώρο στάθμευσης. Από τις “live” φωτογραφίες διακρίνεται ο εξελικτικός σχεδιασμός της, με τα λεπτά LED φωτιστικά σώματα να ξεχωρίζουν, όπως επίσης η μικρή γρίλια, οι έντονες γραμμές, οι καμπύλες επιφάνειες, η διακριτική πίσω αεροτομή και η double bubble οροφή.

2016 Chevrolet Camaro SS

Μηχανικά στην Ευρώπη αρχικά θα είναι διαθέσιμη με δύο κινητήρες, αλλά στην Αμερική θα φορά τον 2-λιτρο turbo τετρακύλινδρο απόδοσης 275 ίππων με 400 Nm ροπής, με τα 0-96 χλμ/ώρα να τα κάνει σε λιγότερο από 6 δευτερόλεπτα. Ακολουθεί ο 3,6-λίτρων V6 απόδοσης 335 ίππων με 385 Nm ροπής που έχει άμεσο ψεκασμό και σύστημα απενεργοποίησης δύο κυλίνδρων. Τέλος, η κορυφαία Camaro SS διαθέτει μαγνητοροϊκή ανάρτηση, φρένα της Brembo, διαφορετικά προγράμματα λειτουργίας Drive Mode, και φορά τον V8 6,2-λίτρων LT1 κινητήρα απόδοσης 455 ίππων με 617 Nm ροπής. Αυτός έχει άμεσο ψεκασμό, μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων και σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων. Πειρσσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις εδώ.

2016 Chevrolet Camaro SS

ΠηγήCamaro News

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το καλοκαίρι η παρουσίαση της Chevrolet Corvette ZR1

Η Chevrolet έκανε γνωστό πως μέσα στο καλοκαίρι θα παρουσιάσει τη νέα γενιά της Corvette ZR1. Το αυτοκίνητο φορά τον V8 5,5-λίτρων twin-turbo flat-plane...