Αβέβαιος για το μέλλον του ο Button, εν αντιθέσει με τον Massa

Σχετικά άρθρα

Jenson Button on the grid.

Ένα ρητό λέει πως «τα συμβόλαια είναι για να σπάνε». Αυτό το έχουμε δει να βρίσκει εφαρμογή σε αρκετές περιπτώσεις και στη Formula 1 -δεν έχει νόημα ν’ ανατρέξω στο παρελθόν-, και ποτέ μάλλον δεν πρόκειται να σταματήσει να συμβαίνει. Θα συμβεί, όμως, στην περίπτωση του Jenson Button; Συμφωνώ, ο Ron Dennis έχει πει πως ο Πρωταθλητής του 2009 έχει συμβόλαιο δύο ετών με την ομάδα του Woking, αλλά αυτό γεννά ερωτήματα.

Κατ’ αρχάς, είναι 2 χρόνια ή 1+1; Έχει διαφορά, γιατί, αν ισχύει το δεύτερο, τότε πρέπει να υπάρξει ανανέωση. Ο Dennis δεν έδωσε τόσες λεπτομέρειες, αλλά ακόμα κι αν η σύμβαση κάνει λόγο καθαρά για δύο χρόνια, τότε δε θα πρέπει ν’ αποκλειστεί το ενδεχόμενο της ρήξης. Ο ίδιος ο «Jens», πάντως, αρνείται να εμφανιστεί σίγουρος για το μέλλον του, καθώς δεν παίρνει τίποτα ως δεδομένο.

Όχι, δεν είναι δεδομένο. Πάντα υπάρχουν παντού επιλογές. Δε σκεφτόμαστε την επόμενη σεζόν. Η σκέψη μας είναι γύρω από τη βελτίωση του μονοθεσίου φέτος. Έχουμε πολύ δουλειά στα χέρια μας, και θα είναι μια δύσκολη σεζόν, αλλά τα δίνουμε όλα.

Felipe Massa

Αντίθετα με τον Button, πιο σίγουρος για το μέλλον του φαίνεται να είναι ο Felipe Massa. Ο Βραζιλιάνος θα συμπληρώσει φέτος δύο χρόνια στη Williams, ωστόσο πιστεύει πως δε θα χρειαστεί ν’ αναζητήσει νέα ομάδα για την ερχόμενη σεζόν. Όσο για τη στιγμή που θα σταματήσει να οδηγεί τα μονοθέσια της Formula 1, το WEC θα ήταν -δικαίως- η πρώτη του επιλογή για συνέχεια της καριέρας του στα μηχανοκίνητα αθλήματα.

Δεν βλέπω τον λόγο για να μη μείνω εδώ. Πραγματικά μ’ αρέσει να δουλεύω με αυτή την ομάδα και η ομάδα με σέβεται πολύ. Νιώθω χαλαρός, είχαμε κάποια καλά αποτελέσματα, έτσι δεν βλέπω τα πράγματα ν’ αλλάζουν. Έχουμε μία επιλογή για την επόμενη χρονιά, αλλά δεν βλέπω τον λόγο για να μην συνεχίσουμε.

Έχω τόσα πολλά να σκεφτώ για ‘μένα τη στιγμή που θα φύγω από τη Formula 1. Ίσως έχω κάποιες επιλογές στη Formula E ή στο WEC, το οποίο νομίζω ότι είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα κι έχει τα καλύτερα αυτοκίνητα μετά από τη Formula 1. Έτσι, ενδιαφέρομαι να κάνω πρώτα αυτό. Όταν αποφασίσω να σταματήσω, θα έχω περισσότερο χρόνο για να σκεφτώ.

[Πηγές: Sky Sports, Crash]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...