Ο Button θα παραμείνει στη McLaren και το 2016

Σχετικά άρθρα

Jenson Button give a thumbs up.

Τον δρόμο της λογικής ακολούθησε η McLaren και αποφάσισε πως ο team-mate του Fernando Alonso θα πρέπει να είναι ο Jenson Button. Εκτός από το γεγονός ότι ο Πρωταθλητής του 2009 τα πηγαίνει πολύ καλά έως τώρα στη σεζόν, παρέχει και την πολύτιμη βοήθεια στου τεχνικούς του Woking, οι οποίοι εργάζονται σκληρά πάνω στη βελτίωση της MP4-30.

Κάτι που δε γνωρίζαμε είναι αν η 6η του σεζόν στη βρετανική ομάδα θα είναι και η τελευταία του για λογαριασμό της «Macca», αλλά τελικά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Όχι, δεν είναι κάποιο δημοσίευμα, αλλά τα λόγια του Ron Dennis που το επιβεβαιώνουν. Το αφεντικό των Βρετανών ξεκαθαρίζει πως ο «Jens» θα είναι μαζί τους και τη νέα σεζόν, ενώ θεωρεί πως η MP4-30 είναι ένα από τα ταχύτερα αυτοκίνητα εντός των στροφών.

Ο Jenson Button έχει ένα συμβόλαιο δύο ετών με τη McLaren. Δεν σκεφτόμαστε τους οδηγούς αυτή τη στιγμή. Και οι δύο κάνουν εκπληκτική δουλειά. Θα ήταν πάρα πολύ εύκολο γι’ αυτούς να κριτικάρουν τη McLaren, και δεν το κάνουν. Οδηγούν το μονοθέσιο και ξέρουν ότι το αυτοκίνητο είναι τρομερά γρήγορο στις στροφές. Δεν είναι τόσο πολύ όσο της Mercedes αυτή τη στιγμή, μα σε πολλές στροφές είναι το ίδιο γρήγορο με τα περισσότερα μονοθέσια. Όλοι το ξέρουν αυτό.

Button-Dennis

Δεν είναι τίποτα πιο σίγουρο από το γεγονός ότι θα επιστρέψουμε. Πιστεύω ότι βήμα με το βήμα θα πάμε εκεί και θέλουμε να πιστέψουμε οτιδήποτε μας λέει η Honda. Και, αν ισχύσουν οι υποσχέσεις τους, τότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είμαστε πολύ πιο ανταγωνιστικοί στους επόμενους αγώνες.

Ο Βρετανός αναφέρθηκε και στο συμβόλαιο του Alonso, έτσι μας έκανε γνωστό ότι έχει διάρκεια 3 ετών, αλλά και ότι ο Ferni έχασε την εμπιστοσύνη του στη Ferrari σχετικά με την κατασκευή ενός κορυφαίου μονοθεσίου.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα