Ακόμη ένα teaser video της Mercedes C63 AMG Coupe

Σχετικά άρθρα

c63 amg

To teasing της C63 AMG συνεχίζεται και στο νέο video βλέπουμε αλλά και ακούμε τον V8 κινητήρα του αυτοκινήτου που θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Τετάρτη. Όπως έχουμε ξαναπεί, το πίσω μέρος του αυτοκινήτου φαίνεται πως είναι σχετικά πρωτότυπο και όχι μία σμίκρυνση του πίσω μέρους της S-Class Coupe ενώ για το υπόλοιπο αυτοκίνητο –με εξαίρεση τους καθρέφτες που είναι τοποθετημένοι χαμηλότερα– δεν υπάρχει κάτι νέο να αναφέρουμε.

Μηχανικά δε, το μοντέλο αναμένεται να κινείται από τον ίδιο twin-turbo V8 κινητήρα με χωρητικότητα 4.0 λίτρων που θα αποδίδει 470 άλογα και 650 Nm ροπής στην “απλή” έκδοση και 510 άλογα με 700 Nm ροπής στην “S”. Η C63 AMG Coupe θα πατάει σε ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών με φαρδύτερα από την sedan ελαστικά στον εμπρός άξονα, που θα “κρύβουν” τα μεγάλα, carbon-ceramic φρένα, με την S έκδοση να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3,8-3,9 δευτερόλεπτα, ενώ η απλή θα χρειάζεται 4 δευτερόλεπτα ώστε να πιάσει από στάση τα 100 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...