Ferrari F12berlinetta Vs 599 GTO! Ηχητική κόντρα διά χειρός Armytrix!

Σχετικά άρθρα

F12

Για την παρουσίαση της βελτιωμένης έκδοσης της F12berlinetta ετοιμάζεται η Ferrari, σε περίπου έναν μήνα από τώρα. Έχουμε δει κάποιες φωτογραφίες (1, 2), όμως η αγάπη μας για την «απλή» F12 δεν μπορεί να σβήσει έτσι εύκολα. Επιπλέον, η δουλειά των Ιταλών στον προκάτοχό της, την 599 GTO, έχει κάνει την «Ιταλίδα» αυτή ως ένα από τα πιο λατρεμένα και brutal αυτοκίνητα που έχουν βγει από το Maranello.

Τι θα έλεγες αν τα βάζαμε αντιμέτωπα για μία δυνατή ηχητική μάχη; Προφανώς και δεν έχεις πρόβλημα, γι’ αυτό ετοιμάσουν να ακούσεις δυνατά μαρσαρίσματα από τις F12berlinetta και 599 GTO – αυτή έχει μάλλον βελτιώσεις στον V12-, οι οποίες φορούν σύστημα εξάτμισης από την Armytrix.

Το ποιος είναι ο νικητής νομίζω ότι βρίσκεται στο γούστο του καθενός, και στα δικά μου αφτιά νικήτρια είναι η 599 GTO, για τον πιο brutal ήχο που παράγει. Εκτός από αυτό, την προτιμώ και γενικότερα σαν αυτοκίνητο από την F12, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Πάμε να τις ακούσουμε!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...