Raikkonen: Θα βελτιωθούμε του χρόνου και ελπίζω να παλέψουμε για τον τίτλο

Σχετικά άρθρα

150124_news

Η επισημοποίηση της συνέχισης της συνεργασίας μεταξύ του Iceman και της Ferrari, θα ηρεμήσει σιγά-σιγά τη φετινή silly season, με τις θέσεις στα κόκπιτ των ομάδων να κλείνουν σταδιακά. Όπως είναι φυσικό, αυτή η κατάληξη άφησε πλήρως ικανοποιημένο τον Raikkonen, ο οποίος βλέπει σίγουρη την βελτίωση του μονοθεσίου της Ferrari για το 2016. Παράλληλα, ο Φινλανδός ελπίζει να παλέψουν και για τον τίτλο, ίσως στην τελευταία σεζόν του στην Formula 1.

Θέλουμε να τα πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε και ελπίζω να παλέψουμε για το πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς. Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να παράγουμε ένα αρκετά καλύτερο αυτοκίνητο του χρόνου, σε σχέση με το φετινό. Η ομάδα δουλεύει καλά μαζί, αισθανόμαστε όλοι πολύ καλά, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό δεύτερο μισό στη σεζόν και να μεγιστοποιήσουμε αυτό που έχουμε, και στη συνέχεια να προετοιμαστούμε για το 2016.

Αν πιστεύεις πως ο Kimi έφτασε στο Spa με ανεβασμένη την ψυχολογία, τότε κάνεις λάθος! Ο Φινλανδός δεν επηρεάζεται εύκολα, ειδικά από πράγματα όπως οι ανανεώσεις συμβολαίων. Έτσι, δήλωσε για τον αγώνα στο Βέλγιο:

Δεν αλλάζει τίποτα. Εμείς εξακολουθούμε να προσπαθούμε να κάνουμε το ίδιο σε κάθε αγώνα. Το συμβόλαιο δεν πρόκειται να αλλάξει την προσέγγισή μας για το Σαββατοκύριακο ή το τελικό αποτέλεσμα. Ας ελπίσουμε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι καλό, αλλά θα κάνουμε τα ίδια πράγματα όπως και στους προηγούμενους αγώνες. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να έχουμε έναν καλό αγώνα, χωρίς προβλήματα, και θα δούμε πού θα καταλήξουμε.

Valtteri Bottas

Σύμφωνα με τις φήμες του καλοκαιριού, πιο κοντά στην Ferrari, σε περίπτωση που δεν συνέχιζε στο Maranello ο Raikkonen, βρισκόταν ο Valtteri Bottas. Ο Bottas φάνηκε ενοχλημένος από τα όσα γράφονταν και τα οποία θεωρεί πως δεν βοήθησαν στη σχέση του με την Williams. Πλέον, όμως, τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα για τον ίδιο.

Ήταν περιττές (οι φήμες) επειδή το μεγαλύτερο μέρος τους ήταν αναλήθειες και έκαναν κακό στη σχέση μου με την ομάδα. Αυτού του τύπου οι φήμες, δεν είναι δίκαιες. Είναι πιο εύκολο τώρα για μένα, αλλά και για την Williams και τον Kimi. Τώρα υπάρχουν μόνο γεγονότα και όχι φήμες και, για εμένα, τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Δεν επιβεβαιώνω αν κάποιος από τους μάνατζέρ μου έχουν, ή είχαν, μιλήσει (με την Ferrari). Αν θέλετε να ρωτήσετε σχετικά με αυτό, μπορείτε να ρωτήσετε τους ίδιους.

Όσο για το μέλλον του; Ο Valtteri τονίζει πως δεν υπάρχει καμία βιασύνη, με την Williams να φαίνεται πως έχει τον πρώτο λόγο.

Νομίζω ότι δεν υπάρχει καμία μεγάλη βιασύνη πραγματικά, αλλά θα ήταν ωραίο να ξέρεις (τι θα γίνει). Θα μάθουμε τα πάντα σε κάποιο σημείο ούτως ή άλλως. Συζητάμε γι ‘αυτό με τη Williams, αλλά είναι πάρα πολύ νωρίς για να πούμε κάτι.

Όσο για τις φήμες, αυτές δεν λένε να σωπάσουν με τίποτα, αφού Βρετανικές πηγές θεωρούν πως η μετακίνηση του VB77 στην Scuderia, κόλλησε στα περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια που φέρεται να ζήτησε η ομάδα του Grove από τους κόκκινους.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...