Arrivabene: Ο Vettel έχει σταθεροποιήσει την Ferrari

Σχετικά άρθρα

Arrivabene-Vettel

Είναι σαφές πως στην ομάδα της Ferrari το κλίμα έχει αλλάξει προς το καλύτερο και σύμφωνα με τον Maurizio Arrivabene, αυτό δεν οφείλεται αποκλειστικά στην ανταγωνιστικότερη εικόνα που εμφανίζει η Scuderia φέτος. Αλλά, σε μεγάλο βαθμό, στον Sebastian Vettel, την θετική του αύρα και τους δεσμούς που έχει σχηματίσει με τους ανθρώπους στο Maranello.

Έχει τεράστια επίδραση. Όλοι μας τα πηγαίνουμε πάρα πολύ καλά μαζί. Εκείνος δουλεύει σκληρά και έφερε στην ομάδα μεγάλο ενθουσιασμό. Πολλές φορές βοηθάει εμένα, για να βεβαιωθούμε ότι δουλεύουμε μαζί, και το πιο σημαντικό είναι πως συνεργάζεται πολύ καλά με τον ομόσταβλό του. Είναι φίλοι κι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, όταν εξήγησα για την ανανέωση με τον Kimi, μίλησα για τη σταθερότητα της ομάδας.

Ο Seb είναι ένας φανταστικός πρωταθλητής, αλλά είναι επίσης ένα άτομο που συμβάλλει στη σταθεροποίηση της ομάδας, μαζί με τον Kimi, και βοηθά όλους μας να μένουμε ενωμένοι και να κοιτάζουμε προς τα εμπρός. Αν κοιτάξει κανείς τον Seb, είναι πάντα χαμογελαστός και θετικός, οπότε γίνομαι κι εγώ λίγο πιο ευέλικτος! Ακόμα κι όταν έχω να παραπονεθώ, αλλά και τότε είναι εντάξει.

Στο στρατόπεδο της Scuderia υπήρξε μια ακόμη θετική εξέλιξη, με την ανανέωση της συνεργασίας της με την Shell, για 5 ακόμη χρόνια. Ο δεσμός Ferrari και Shell πηγαίνει πίσω στο 1930, πριν ακόμη δημιουργηθεί το πρωτάθλημα της Formula 1, και θα επεκταθεί στα αυτοκίνητα GT, το WEC, τις 24 ώρες του Le Mans, αλλά και το πρόγραμμα Eco-marathon.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...