Ηλίθιος Vs Κάρμα Σημείωσε 2

Σχετικά άρθρα

idiot

Αν σε καταδίωκε ένας παλαβός με μια Mercedes, που κρατούσε ένα πιστόλι, ένα τουφέκι και σημάδευε το αυτοκίνητό σου που μετέφερες την οικογένεια σου τι θα ήθελες να συμβεί; Τι θα έλεγες ο παλαβός να αυτοπυροβολούσε το δικό του πόδι; Αυτός ακριβώς συνέβη σε έναν τύπο από την Φλόριντα των Η.Π.Α.

Η συγκεκριμένη ιστορία έχει πρωταγωνίστρια μια γυναίκα που οδηγούσε το αυτοκίνητο της μαζί με τα τρία παιδιά της, όταν είδε μπροστά της τον οδηγό μιας ασημί Mercedes-Benz να οδηγεί εντελώς απερίσκεπτα. Η γυναίκα το μόνο που έκανε ήταν να πατήσει την κόρνα και να του κάνει μια χειρονομία με το χέρι της, αλλά ο άνδρας φαίνεται πως νευρίασε και πάτησε απότομα τα φρένα της Mercedes. Η γυναίκα κατάφερε και φρέναρε χωρίς να πέσει πάνω στην Mercedes. Όπως παρατήρησε η γυναίκα και ένα από τα παιδιά της, ο άνδρας κρατούσε ένα πιστόλι έξω από το παράθυρο, σημαδεύοντας προς το αυτοκίνητο της. Η γυναίκα προσπέρασε τον άνδρα, αλλά αυτός την καταδίωξε, με την γυναίκα να σημειώνει την πινακίδα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του άνδρα και να καλεί την αστυνομία, ενημερώνοντας το τι έχει συμβεί. Και το πράγμα γίνεται καλύτερο.

Ο άνδρας άφησε το πιστόλι και πήρε ένα τουφέκι, σημαδεύοντας το αυτοκίνητο της γυναίκας πλέον με αυτό. Η γυναίκα κατάφερε και απέφυγε τον οδηγό της Mercedes χωρίς να την πυροβολήσει, αλλά το Κάρμα αποφάσισε να δράσει. Λίγο πιο κάτω, σε μια διασταύρωση, ο οδηγός της Mercedes σταμάτησε και βγήκε μέσα από το αυτοκίνητο ουρλιάζοντας. Κάπως, ο ηλίθιος είχε πυροβολήσει το ίδιο του το πόδι. Με το αίμα να ρέει από το πόδι του, ένα ζευγάρι περαστικών, σταμάτησε να τον βοηθήσει. Αφού του παρήχθησαν οι πρώτες βοήθειες, ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Από εκεί μετά ανέλαβε η αστυνομία.

Bonus! Και αφού μιλάμε για ηλίθιους και για κάρμα, ρίξε μια ματιά και το ακόλουθο video.

ΠηγήNBC

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...