Σποτάκι ευαισθητοποίησης της FIA για τα παιδιά που σκοτώνονται στους δρόμους

Σχετικά άρθρα

FIA Action

Το «500» ως νούμερο δε λέει τίποτα. Όταν, όμως, το βάλουμε δίπλα σε παιδιά που σκοτώνονται κάθε μέρα στους δρόμους παγκοσμίως, τότε τα λέει όλα. Σύμφωνα με τα στοιχεία, τα ατυχήματα στους δρόμος είναι η νούμερο ένα αιτία για θανάτους σε ηλικίες 15-29 ετών, ενώ οι φόβοι κάνουν λόγο για επέκταση και σε ηλικίες των 5-14 ετών.

Η FIA, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ετοίμασε ένα σποτάκι που έχει γυριστεί στη Νότια Αφρική και το Παρίσι. Σε αυτό, αρχικά βλέπουμε τις διαφορές στις υποδομές των δύο περιοχών και στη συνέχεια παιδιά της Νοτίου Αφρικής και γενικότερα, προφανώς, της Αφρικής να προσπαθούν να περάσουν στην άλλη πλευρά του δρόμου, ανάμεσα στα αυτοκίνητα που κινούνται με μεγάλες ταχύτητες.

Τέλος, υπάρχουν πλάνα που έχουν καταγράψει αυτοκίνητα να χτυπούν παιδιά που θέλουν να διασχίσουν τον δρόμο, μέσα από τα οποία η Παγκόσμια Ομοσπονδία θέλει να χτυπήσει τη φλέβα ευαισθησίας, προκειμένου τα παιδιά να κινούνται με μεγαλύτερη ασφάλεια στο μέλλον. Το σποτ διαρκεί 3 λεπτά και αξίζει να το παρακολουθήσεις, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις εδώ.

ΠηγήFIA

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...