Βελτιωμένη αξιοπιστία από τη Mercedes ζητά ο Rosberg

Σχετικά άρθρα

Rosberg

Το ταχύτερο μονοθέσιο της φετινής σεζόν ανήκει χωρίς την παραμικρή αμφισβήτηση στη Mercedes. Το πιο αξιόπιστο, όμως; Με τρεις εγκαταλείψεις στους τελευταίους τέσσερις αγώνες, η W06 σίγουρα δεν είναι ένα άτρωτο μονοθέσιο, όπως βίωσε ο Nico Rosberg στη Ρωσία και στη Monza, δύο εγκαταλείψεις που μεγάλωσαν ακόμα περισσότερο τη διαφορά που τον χωρίζει από τον Lewis Hamilton.

Ο Γερμανός έχει πέσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και στο Austin (23-25 Οκτωβρίου) θα βγει κατά πάσα πιθανότητα μαθηματικά εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος, με τον στόχο να πηγαίνει στη δεύτερη θέση, εκεί όπου βρίσκεται πλέον ο Sebastian Vettel. Έτσι, ο οδηγός της Mercedes είναι λογικό να ζητά από την ομάδα του βελτίωση στον τομέα της αξιοπιστίας, όχι μόνο για τους επόμενους 4 αγώνες, αλλά και για τη νέα σεζόν, διότι ο ανταγωνισμός ενδέχεται να γίνει πιο σκληρός.

Είναι περίεργο. Απλά, όταν δείχνουμε τόσο καλοί στην αξιοπιστία, τότε έχουμε προβλήματα. Μας εκπλήσσει κι έχει γίνει χειρότερο μέσα στη σεζόν. Τους τελευταίους δύο μήνες, είχαμε περισσότερα προβλήματα κι εγκαταλείψεις, επομένως θα πρέπει να κοιτάξουμε και να συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε σε αυτή την περιοχή, επειδή φαίνεται πως δεν έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα όπως περιμέναμε.

Nico Rosberg

Οι βαθμοί που χωρίζουν τους δύο team-mates είναι 73, μια διαφορά που εξαιρετικά δύσκολα μπορεί να καλυφθεί. Ο Rosberg παραδέχεται ότι το να βρεθεί στην πρώτη θέση είναι απίθανο, ωστόσο τονίζει ότι θα προσπαθήσει να κερδίσει και πάλι, κάτι που έχει να συμβεί από το Αυστριακό Grand Prix.

Θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές τώρα. Είναι πολλοί οι βαθμοί της διαφοράς. Αυτό δεν αλλάζει την προσέγγισή μου, πιέζοντας συνέχεια για το καλύτερο και να είμαι προσηλωμένος. Είναι απογοητευτικό φυσικά, επειδή έδειχνα ότι έκλεινα τη διαφορά. Τέλος πάντων, θα θέλω να κερδίσω στον επόμενο αγώνα.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...

Ο Alonso δήλωσε απογοητευμένος από την ποινή

Οι αγωνοδίκες τιμώρησαν τον Fernando Alonso με ποινή 20 δευτερολέπτων μετά το Grand Prix της Αυστραλίας, επειδή έκριναν πως ο Ισπανός προκάλεσε σκόπιμα το...
Autoblog.gr