Massa: Το 2017 θα αποτελέσει την καλύτερη ευκαιρία για τη Williams

Σχετικά άρθρα

Williams

Μία από τις ομάδες που γνώρισε τη μεγαλύτερη βελτίωση στη νέα εποχή της Formula 1 είναι η Williams. Η ομάδα του Grove εκμεταλλεύτηκε το καλύτερο power unit του grid, ενώ το ανθρώπινο δυναμικό της έκανε πολύ καλή δουλειά πάνω στους νέους κανονισμούς, τερματίζοντας πέρυσι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, μία θέση στην οποία βρίσκεται και τώρα, με τη Red Bull να μη δείχνει ικανή για να τη ρίξει από εκεί.

Οι κανονισμοί του 2016 δεν παρουσιάσουν σημαντικές διαφορές σε σχέση με φέτος, συνεπώς δύσκολα θα μπορέσει να κάνει κάποιος το μεγάλο βήμα, ειδικά αν δεν έχει πολύ μεγάλο προϋπολογισμό. Η Williams δεν είναι μια ομάδα που φημίζεται για τα δυνατά της οικονομικά στοιχεία, και ο Felipe Massa πιστεύει πως η ομάδα του δε θα μπορέσει να απειλήσει το 2016 τις Mercedes και Ferrari. Ωστόσο, θεωρεί πως οι μεγάλες αλλαγές στους κανονισμούς του 2017 θα είναι η καλύτερη δυνατή ευκαιρία.

Felipe Massa

Η Mercedes και η Ferrari είναι τώρα οι καλύτερα προσαρμοσμένες ομάδες πάνω στους κανονισμούς αυτούς, ειδικά η Mercedes. Με τη σταθερότητα των τωρινών κανονισμών, η Mercedes έχει την ευκαιρία να παραμείνει στην κορυφή. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.

Όταν οι κανονισμοί αλλάξουν ξανά , θα κάνουμε τα πάντα για να τους κατανοήσουμε καλύτερα από τον καθένα. Αλλά, πριν από αυτό, και πριν από την σπουδαία ευκαιρία για τους κανονισμούς του 2017, θα πρέπει να δουλεύουμε σκληρά για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...