Honda: Συνεχίζονται τα προβλήματα στο ERS, αλλά ο νέος κινητήρας είναι δυνατότερος

Σχετικά άρθρα

McLaren

Έναν νέο κινητήρα ετοίμασε η Honda, τον οποίο χρησιμοποίησε ο Fernando Alonso μόνο στο FP1 του Ρωσικού Grand Prix. Στόχος είναι να τον έχει ο Ισπανός σε όλο το Αμερικανικό Grand Prix, ενώ να γίνει το ίδιο για τον Jenson Button στο Μεξικό, ώστε οι Ιάπωνες μηχανικοί να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα εν όψει του 2016.

Φαντάζομαι θα το γνωρίζεις -το έχουμε γράψει αρκετές φορές-, αλλά δεν είναι όλο το power unit κατασκευής Honda: η McLaren είναι υπεύθυνη για το σύστημα ERS, το οποίο φέτος έχει παρουσιάσει αρκετά προβλήματα, ενώ αυτά δεν έχουν λυθεί σύμφωνα με όσα λέει ο επί κεφαλής της Honda, Yasuhisa Arai. Ο Ιάπωνας λέει, επίσης, πως ο κινητήρας εσωτερικής καύσης του αναβαθμισμένου RA615H έχει περισσότερη ισχύ, μα θα πρέπει να λυθούν και τα προβλήματα με το ERS, κάτι που θα συμβεί την επόμενη σεζόν.

Θα υπάρξει πρόοδος στη δύναμη, επειδή έχουμε αναβαθμίσεις τον κινητήρα εσωτερικής καύσης. Όμως, ξέρουμε ότι εξακολουθούμε να έχουμε πρόβλημα με το ERS, κάτι που είναι διαφορετικό. Ήταν η πρώτη φορά που τρέξαμε τον νέο κινητήρα στην πίστα και επιβεβαιώσαμε όλες τις θεμελιώδεις λειτουργίες από το δυναμόμετρο, και είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Είναι ένα καλό στοιχείο για να προχωρήσεις.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...