Ικανοποίηση στη McLaren για τον αναβαθμισμένο κινητήρα

Σχετικά άρθρα

Jenson Button in action.

Αποφασισμένες να χρησιμοποιήσουν τους τελευταίους αγώνες της φετινής σεζόν για δοκιμές εν όψει 2016 είναι η McLaren και η Honda. Οι Ιάπωνες αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τις 4 διαθέσιμες «μάρκες» που τους είχαν απομείνει, δίνοντας στον Fernando Alonso έναν νέο κινητήρα, τον οποίο ο Ισπανός χρησιμοποίησε μόνο για το FP1 του Ρωσικού Grand Prix.

Αυτή την εβδομάδα, η Formula 1 ταξιδεύει στο Austin, εκεί όπου ο Ferni θα έχει το νέο power unit στην πλάτη της MP4-30. Παράλληλα, η McLaren θα έχει ένα νέο αεροδυναμικό πακέτο για το μονοθέσιό της, πάνω στο οποίο θα γίνουν δοκιμές για τη νέα χρονιά. Μετά από τα θετικά σχόλια του Alonso, ο επί κεφαλής της Honda, Yasuhisa Arai, επιβεβαιώνει πως η βρετανική ομάδα έμεινε ευχαριστημένη με τη δουλειά των Ιαπώνων.

Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε περισσότερα δεδομένα σε όλους τους υπόλοιπους αγώνες, ειδικά από τον νέο κινητήρα εσωτερικής καύσης που είχαμε στο Sochi πριν από δύο εβδομάδες. Η ομάδα έχει επιβεβαιώσει πως η κατεύθυνση της ανάπτυξης είναι καλή, συνεπώς θα δουλέψουμε πάνω στις τελικές τροποποιήσεις στους τελευταίους αγώνες. Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε πώς θα δουλέψει μαζί με το αναβαθμισμένο αεροδυναμικό πακέτο αυτό το 3ήμερο.

Eric Boullier on the grid.

Ο επί κεφαλής της ομάδα του Woking, Eric Boullier, παραδέχεται ότι οι δύο βαθμοί του Jenson Button στη Ρωσία δεν ήταν ό,τι καλύτερο, όμως αυτό αποτέλεσε μια ψυχολογική ώθηση για όλους στην ομάδα.

Δεν μπορούμε να είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι με μόλις δύο βαθμούς στον τελευταίο αγώνα στη Ρωσία, αλλά κατά κάποιον τρόπο αυτό επικυρώνει τη σκληρή δουλειά που έχει γίνει από όλους στη McLaren-Honda, και τη συνεχή προσπάθεια για καλύτερη αξιοπιστία και Σαββατοκύριακα χωρίς προβλήματα. Επίσης, σημαίνει πως πηγαίνουμε στο Austin όντας ενθαρρυμένοι και πεινασμένοι για ακόμα μία θετική απόδοση, καθώς πλησιάζουμε το τέλος της σεζόν.

ΠηγήMcLaren

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...