Ο Kimi ίσως μείνει στη Formula 1 και το 2017

Σχετικά άρθρα

GP MESSICO F1/2015

Δεν διανύει και την καλύτερή του σεζόν στην καριέρα του, όμως η Ferrari επέλεξε να κρατήσει τον Kimi Raikkonen και το 2016. Ο Φινλανδός έχει συγκεντρώσει 123 βαθμούς στους 16 αγώνες, 128 λιγότερους από τον Sebastian Vettel, που έχει αναδειχθεί χωρίς αμφιβολία νικητής στη μεταξύ τους μάχη. Αυτό, όμως, δε σημαίνει και πολλά για τον ίδιο.

Η λογική λέει πως ο Πρωταθλητής του 2007 θα αποχωρήσει από το άθλημα στα τέλη του 2016, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, αλλά ο Kimi λέει πως αυτό δε θα πρέπει να θεωρείται και τόσο σίγουρο. Τον Οκτώβρη του 2016 θα κλείσει τα 37 του χρόνια, παρ’ όλα αυτά αρνείται να αποκλείσει το ενδεχόμενο να βρίσκεται στη Formula 1 και το 2017.

Γιατί όχι; Έχουμε ακόμα χρόνο μέχρι τότε. Απολαμβάνω να βρίσκομαι εδώ, και θα το απολαμβάνω ακόμα περισσότερο όταν παίρνουμε καλύτερα αποτελέσματα. Το να είσαι στην κορυφή, είναι πάντα πιο διασκεδαστικό. Λατρεύω να είμαι με την ομάδα μου και θα ήθελα να παλεύουμε για πρωταθλήματα.

Ο Raikkonen θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Scuderia, ωστόσο επισημαίνει πως ίσως κάτι να συμβεί και τελικά η επιθυμία αυτή να μην εκπληρωθεί.

Όταν τρέχεις στη Formula 1, η Ferrari είναι πάντα η καλύτερη ομάδα που μπορείς να έχεις. Όταν αποχώρησα την πρώτη φορά, είπα «στη Ferrari ή πουθενά». Αυτό που λέω τώρα είναι ότι θα είναι η τελευταία ομάδα στη Formula 1 που θα είμαι μαζί της. Αλλά, τελικά ποτέ δεν ξέρεις. Η ζωή είναι απρόβλεπτη.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα