Hamilton για Rosberg: Δεν υπήρξε ριπή ανέμου τώρα!

Σχετικά άρθρα

Hamilton-Rosberg

Από το Αυστριακό Grand Prix και το 8ο της σεζόν να γευτεί ο Nico Rosberg τη νίκη. Αυτή ήρθε σε ένα σημείο που τα πάντα έχουν κριθεί, ωστόσο θα μπορούσε να είχε έρθει νωρίτερα, καθώς ο Γερμανός είχε βρεθεί στην pole position σε Ιαπωνία, Ρωσία και ΗΠΑ. Στην Ιαπωνία, η αποφασιστικότητα και η ταχύτητα του Lewis Hamilton τού στέρησαν τη νίκη· στη Ρωσία ήταν μηχανικό πρόβλημα· στις ΗΠΑ απλώς εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων, βγαίνοντας εκτός στο τέλος, ρίχνοντας μέρος της ευθύνης σε μία ριπή ανέμου.

Τίποτα από αυτά δε συνέβη χθες, έτσι ο Rosberg κατέκτησε την 4η φετινή του νίκη, αν και πολλοί οπαδοί έχουν υποψίες σχετικά με ενδεχόμενη επιλογή της Mercedes να δώσει από την αρχή του αγώνα τη νίκη στον Γερμανό, διότι έχει τη δική του μάχη με τον Sebastian Vettel για τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα.

Ο Hamilton, αφού λέει πως η οδήγηση του team-mate του ήταν πολύ καλή, βρήκε την ευκαιρία να ειρωνευτεί(;) ή να τρολλάρει(;) τον Rosberg για την δικαιολογία(;) που χρησιμοποίησε στο προηγούμενο Grand Prix.

Ήταν ένας καλός αγώνας, η ομάδα έκανε καλή δουλειά και ο Nico οδήγησε καλά σήμερα, χωρίς λάθη και χωρίς καμία ριπή ανέμου. Ήταν πραγματικά δύσκολο να τον ακολουθήσω εδώ, αλλά οι θεατές ήταν απίστευτοι. Ήταν αρκετά διασκεδαστικό να πιέζω και να μην σκέφτομαι τους βαθμούς ή κάτι τέτοιο.

GP MESSICO F1/2015

Κάτι που προκάλεσε έκπληξη ήταν όταν η Mercedes κάλεσε τους οδηγούς της ξανά στα pits, αν και το αρχικό σχέδιο έκανε λόγο για μόνο ένα pit stop. Πρώτος μπήκε ο Rosberg, ωστόσο ο Hamilton ζητούσε να μάθει γιατί πρέπει να μπει από τη στιγμή που τα ελαστικά του ήταν σε καλή κατάσταση. Ο Peter Bonnington τού απάντησε πως υπήρχε θέμα με την ασφάλεια των ελαστικών, ενώ, μετά το pit stop, ο Hamilton ζήτησε ειρωνικά ενημέρωση για την κατάσταση των νέων ελαστικών του. Ο Βρετανός δε θέλει να δώσει άλλη συνέχεια σε αυτό.

Πραγματικά δεν έχει σημασία τώρα, είναι άσχετο εκ των υστέρων. Η ομάδα είχε ανησυχίες για τη ασφάλεια κι έτσι πήραν αυτή την απόφαση. Η ασφάλεια έρχεται πρώτη και όλα τα άλλα ακολουθούν.

ΠηγήFIA

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...