Πήρε το μάθημά της η Ferrari

Σχετικά άρθρα

GP MESSICO F1/2015

Μακριά από τον καλό τους εαυτό εμφανίστηκαν οι Sebastian Vettel και Kimi Raikkonen στο Μεξικανικό Grand Prix. Αποτέλεσμα να σημειωθεί διπλή εγκατάλειψη και μηδενική συγκομιδή βαθμών για την ιταλική ομάδα, κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά τη φετινή χρονιά, ενώ η τελευταία φορά που κανένα μονοθέσιο δεν πήρε κατάταξη ήταν το Αυστραλιανό Grand Prix του 2006.

Το μοναδικό κόστος για τη Ferrari ήταν ότι ο Vettel έχασε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα -και φαίνεται πως δύσκολα θα προσπεράσει ξανά τον Nico Rosberg-, αλλά ουσιαστικά μεγάλο κόστος δεν υπάρχει για τους Ιταλούς, και ο επί κεφαλής της ομάδας, Maurizio Arrivabene, πιστεύει ότι ο αγώνας ήταν ένα καλό μάθημα για την επόμενη χρονιά.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν, αγγίξαμε τον ουρανό, αλλά στον αγώνα αγγίξαμε τον πάτο. Αυτό είναι ένα καλό μάθημα για όλους εμάς, να προετοιμάσουμε τον εαυτό μας και τον χαρακτήρα της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Δεν θέλω να κατηγορήσω τον Kimi και δε θέλω να κατηγορήσω τον Seb. Δεν πρέπει να κατηγορούμε και δε θα το κάνουμε· είμαστε ομάδα.

Ο αγωνιστικός ρυθμός ήταν πολύ καλός, το έβλεπα από τους χρόνους. Ανησυχούσαμε λίγο για τον καιρό, επειδή θα μπορούσε να είναι ένα πρόβλημα για εμάς αν έβρεχε, αλλά ήμουν ευχαριστημένος με τον ρυθμό.

GP MESSICO F1/2015

Ο Raikkonen βρισκόταν στις πρώτες θέσεις, μέχρι το περιστατικό με τον Valtteri Bottas. Ο Ιταλός αρνείται να ρίξει ευθύνη στον οδηγό της Williams, λέγοντας πως ήταν ένα αγωνιστικό συμβάν.

Είναι αγωνιστικά συμβάντα. Έγινε στη Ρωσία, έγινε κι εδώ. Έτσι είναι η Formula 1. Το πιο σημαντικό είναι πως κανένας δεν τραυματίστηκε και αυτό είναι το πιο σημαντικό για την ασφάλεια. Είναι μέρος του show, δε θέλω να κατηγορήσω κανέναν.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα