Απογοητευμένος ο Vettel από τους Γερμανούς

Σχετικά άρθρα

Sebastian Vettel

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο υποδέχθηκαν οι Μεξικανοί τη Formula 1 μετά από 23 απουσίας από τη χώρα τους. Η ατμόσφαιρα στο Autodromo Hermanos Rodriguez ήταν μία από τις καλύτερες που έχει δει οδηγός και οπαδός του αθλήματος, με τους Μεξικανούς να δίνουν μια πολύ όμορφη γεύση στο άνοστο -ακόμα ένα- Grand Prix που παρακολουθήσαμε την Κυριακή.

Αυτό ίσως να έκανε κάποιους οδηγούς να… ζηλέψουν, διότι η ατμόσφαιρα στο Grand Prix της πατρίδας τους ίσως να μην είναι τόσο «καυτή». Ο Sebastian Vettel, ως 4 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, είναι λογικό να έχει πολλούς οπαδούς και ακόμα περισσότερους στη Γερμανία. Όμως, ο 28χρονος προβληματίζεται από το μειωμένο ενδιαφέρον των συμπατριωτών του, ακόμα και από την υποστήριξη προς τον ίδιο, καθώς στις κερκίδες του Μεξικού υπήρχαν περισσότερες γερμανικές σημαίες απ’ ό,τι στην ίδια τη Γερμανία.

Ίσως οι οπαδοί είναι λίγο κουρασμένοι από τη Formula 1 ή ίσως τα εισιτήρια να είναι πολύ ακριβά. Ειλικρινά, δεν ξέρω τι είναι λάθος. Είναι ένα μυστήριο. Νομίζω ότι είχε περισσότερες γερμανικές σημαίες στο Μεξικό απ’ ό,τι στη Γερμανία. Στο παρελθόν, οι αγώνες στη Γερμανία ήταν εξαιρετικοί, αλλά όχι τα τελευταία χρόνια.

Είναι κρίμα να βλέπουμε όλο και λιγότερους Γερμανούς να έρχονται στους αγώνες, ακόμα κι όταν οι Γερμανοί οδηγοί μάχονται για νίκες. Οι άλλες χώρες μάς δείχνουν ότι ο κόσμος έχει ακόμα πάθος για τη Formula 1.

Αναφορές θέλουν να υπήρξαν 300.000 άνθρωποι σε όλο το Μεξικανικό Grand Prix, με τη χωρητικότητα της πίστας να είναι στις 100.000 θέσεις. Φέτος, η Γερμανία έμεινε έξω από καλεντάρι και θα επιστρέψει το 2016, με το Hockenheimring των 120.000 θέσεων να φιλοξενεί τα μονοθέσια. Για να δούμε πόσο «ζεστοί» θα είναι οι Γερμανοί.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...