Bottas: Δεν έχω τίποτα με τον Raikkonen

Σχετικά άρθρα

Raikkonen-Bottas

Με δύο επαφές στους 3 τελευταίους αγώνες, οι Kimi Raikkonen και Valtteri Bottas δεν είναι οι καλύτεροι φίλοι στο grid. Παρόλο που είναι οι δύο μοναδικοί οδηγοί αυτή τη στιγμή από τη Φινλανδία, οι σχέσεις τους δεν είναι οι καλύτερες, ενώ δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως έχουν τη δική τους μάχη για την 4η θέση στο πρωτάθλημα, με τον Bottas να είναι 3 βαθμούς πιο μπροστά, 2 αγώνες πριν από το τέλος.

Ο 26χρονος αναφέρεται ξανά στο γεγονός μετά από το περιστατικό στο Μεξικό, λέγοντας πως τίποτα δεν υπάρχει σε προσωπικό επίπεδο με τον 36χρονο, ενώ δε θέλει να διαβάσει τη γράφεται στα Φινλανδικά sites, διότι ξέρει εκ των προτέρων ότι οι απόψεις θα τάσσονται υπέρ του Πρωταθλητή του 2007.

Προφανώς, έχουμε διαφορετικές απόψεις, αλλά είναι εντάξει, ο καθένας έχει δικαίωμα σε αυτό. Δε θα αλλάξει τον τρόπο που οδηγώ εναντίον του, έτσι τίποτε δεν αλλάζει. Νομίζω ότι είναι ένας καλός οδηγός και όχι, δεν υπάρχει τίποτα το προσωπικό. Ειλικρινά, δε ξέρω τι έχει γραφτεί στο Διαδίκτυο της Φινλανδίας. Έκανα το λάθος στο παρελθόν να διαβάσω κάτι και αποφάσισα να μην το ξανακάνω. Φυσικά, ξέρω ότι ο Kimi έχει περισσότερους οπαδούς στη Φινλανδία απ’ ό,τι εγώ.

Mika Hakkinen

Θέση στην κόντρα πήρε με τον δικό του τρόπο ο διάσημος Φινλανδός και δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Mika Hakkinen. Ο συμπαθέστατος 47χρονος πιστεύει πως δεν υπάρχει κάτι σοβαρό ανάμεσα στις σχέσεις των δύο συμπατριωτών του, ελπίζοντας πως τα πράγματα μεταξύ τους στο μέλλον θα γίνουν καλύτερα και πως δε θα συνεχιστεί η όποια κόντρα υπάρχει.

Γνωρίζω από την καριέρα μου ότι είχαμε συζητήσεις με πολλούς οδηγούς όταν εγώ ή κάποιος άλλος έκανε ένα λάθος. Σε γενικές γραμμές, αυτές οι συζητήσεις κατέληγαν σε ένα είδος συναίνεσης, και αυτό ελπίζω ότι θα συμβεί με τους Kimi και Valtteri. Είναι επαγγελματίες οδηγοί κι ενήλικες, και πιστεύω ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν με τον σωστό τρόπο.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα