Ο Kimi αδιαφορεί για τη γνώμη μου κόσμου

Σχετικά άρθρα

Kimi Raikkonen

Ο χαρακτήρας του Kimi Raikkonen είναι ένας από τους πιο γνωστούς στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. O «Iceman» έχει κερδίσει επάξια τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό, καθώς μόνο «ζεστός» δεν είναι, ενώ λίγες είναι οι στιγμές που τον βλέπουμε χαμογελαστό. Ένα ακόμα βασικό του γνώρισμα είναι η αδιαφορία του προς τη γνώμη του κόσμου, κάνοντας ή λέγοντας πάντα αυτό που αισθάνεται.

Η φετινή χρονιά για τον 36χρονο δεν είναι καλή. Ο Sebastian Vettel έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 251 βαθμούς, όταν ο Raikkonen έχει 123 και είναι στην 5η θέση, πίσω και από τον Valtteri Bottas. Ο Πρωταθλητής του 2007 έχει δεχθεί κριτική για τις κακές του εμφανίσεις, ωστόσο ο ίδιος αδιαφορεί για όσα γράφονται και λέει πως η Ferrari δε θα τον κρατούσε αν δεν έκανε καλά τη δουλειά του.

Δε με ενδιαφέρει τι πιστεύει ο κόσμος. Είναι σημαντικό που γνωρίζω εγώ τι κάνω. Ο Sebastian κι εγώ έχουμε παρόμοιες ιδέες σχετικά με το πώς να δουλεύουμε μαζί και να βελτιώνουμε το μονοθέσιο, και αυτό είναι πιο σημαντικό απ’ ό,τι λέει ο κόσμος.

Τα πηγαίνω καλά, αλλιώς δε θα ήμουν στη Formula 1. Δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Ναι, είμαι απογοητευμένος, επειδή πολλά πράγματα δεν έχουν πάει καλά για ‘μένα, αλλά ήταν μια καλύτερη σεζόν σε σχέση με πέρυσι και είμαι σίγουρος ότι το 2016 θα είμαστε περισσότερο βελτιωμένοι.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr