Αυτό είναι το πρώτο Genesis [Teaser]

Σχετικά άρθρα

Genesis G90 teaser 1

Ούτε μία εβδομάδα πέρασε από την ανακοίνωση της Hyundai ότι λανσάρει στην αγορά μία νέα υπο-μάρκα με όνομα Genesis και τώρα, έρχεται το πρώτο teaser. Το μοντέλο που βλέπεις στα δύο σχέδια, δεν είναι άλλο από το G90 ή αν θέλεις, αυτό που θα αντικαταστήσει το Equus.

Περιγράφεται ως “κομψά σχεδιασμένο” και “φορτωμένο με τεχνολογία” με την σχεδιαστική γλώσσα της Genesis να εκφράζει μία “αθλητική κομψότητα”. Η αλήθεια είναι ότι τα σχέδια δείχνουν όντως ένα κομψό όχημα με τεράστια γρίλια, όμορφα, LED φωτιστικά σώματα, μακρύ καπό και πίσω μέρος που “fastbackίζει”. Επί της ουσίας, πρόκειται για την έκδοση παραγωγής του Vision G concept που είδαμε τον Αύγουστο, στο Pebble Beach.

Genesis G90 teaser 2

Μετά το G90, η Genesis θα παρουσιάσει τον αντικαταστάτη του Genesis sedan με ονομασία G80 και ένα μοντέλο κάτω από αυτό, με ονομασία G70. Μέχρι το 2020, η γκάμα της Genesis θα συμπληρωθεί από ένα SUV και ένα coupe.

ΠηγήGenesis

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα

Ανακαλούνται 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα, παραγωγής από Απρίλιο 2023 ως και Δεκέμβριο 2023 που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τον Επίσημο Εισαγωγέα, επειδή...

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...