Χωρίς τίτλο

Η ομάδα του Enstone φαίνεται πως, για μια ακόμη φορά, δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο αγωνιστικά προβλήματα στο επερχόμενο Grand Prix. Η Lotus έφτασε χθες με όλο της τον εξοπλισμό στο Interlagos, για να κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες σε μονοθέσια και εγκαταστάσεις, όμως είδε το προσωπικό ασφαλείας να της μπλοκάρει την είσοδο στα γκαράζ.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της ομάδας, η κατάσταση αυτή έχει να κάνει με κάποια εμπορική συμφωνία, η οποία θα διευθετηθεί, και ως εκ τούτου δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μην είναι έτοιμη η ομάδα για δράση στην πίστα την Παρασκευή. Το πρόβλημα δεν προσδιορίστηκε ακριβώς, όμως είναι σίγουρο πως τα άσχημα οικονομικά οδήγησαν και σε αυτό το συμβάν, το οποίο έρχεται να προστεθεί σε εκείνα σε Ουγγαρία και Βέλγιο, αλλά και τις πολλές δικαστικές διαμάχες μέσα στη χρονιά.

Πάντως, η συμφωνία με την Renault φαίνεται πως είναι τελειωμένη. Από τη μια έχουμε τις δηλώσεις του Jolyon Palmer, που λέει ξεκάθαρα πως η Γαλλική εταιρεία ήταν παρούσα στις διαπραγματεύσεις του συμβολαίου του με την Lotus, κι από την άλλη, η αλλαγή πλεύσης της ομάδας σε θέματα που καίνε τους ανεξάρτητους κατασκευαστές, όπως η χρήση φθηνότερων κινητήρων στην Formula 1.

[Photo Copyrights: Istagram/Lotus F1 Team]